Novosti
HTC Desire 628 DS za 1 kunu
Ocijeni novost:

HTC Desire 628 DS za 1 kunu

Autor: | 11.11.2016 u 15:32

Dual SIM Android telefon HTC Desire 628 DS dolazi u dvije kontrastne živopisne boje.


HTC Desire 628 DS (Dual SIM) dostupan je u ponudi Tele2 te se već za jednu kunu može dobiti u atraktivnoj Cobalt White bijeloj boji.


Glavne karakteristike telefona su 5-inčni HD ekran sa zaštitnim staklom koje u potpunosti prekriva cijelu prednju stranu uređaja. Zaštitno staklo se bešavno spaja s bočnim rubovima što rezultira privlačnim dizajnom bez suvišnih detalja.Uz HTC Teme, HTC Desire 628 Dual SIM može se dodatno personalizirati kroz stotine tema, a koristeći najdraže fotografije moguće je kreirati personalizirane teme. Do fotografija možete doći koristeći stražnju 13-megapikselnu i prednju 5-megapikselnu kameru - glavna i selfie kamera snimaju full HD 1080p video, a pri uvjetima slabijeg osvjetljenja za dobre fotografije pobrinut će se otvor blende f/2.0 i BSI senzor.


Karakteristika prednje kamere je glasovno okidanje (Voice Selfie) dok će se Live Makeup opcija pobrinuti da selfiji uvijek izgledaju senzacionalno. Aktivacijom Video Pic opcije, jednim pritiskom tipke za okidanje, moguće je snimanje fotografija u visokoj kvaliteti i tijekom snimanja video zapisa, a dinamične scene najbolje će se snimiti uz pomoć opcije neprekidnog okidanja (Continuous Shooting).HTC ne bi bio HTC kad nam ne bi ponudio i vrhunski zvuk kroz BoomSound tehnologiju koja unaprjeđuje svaki ton kako bi kvalitetu zvuka glazbe, filmova i igara podigla na potpuno novu razinu kvalitete što se može čuti u jasnoj reprodukciji govora, dubokom basu i drugim preciznim audio detaljima.


HTC

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

HTC

Naš prvi dodir s HTC U Ultra i HTC U Play