Novosti
Infogamer, Inova i InterLiber na Zagrebačkom Velesajmu
Ocijeni novost:

Infogamer, Inova i InterLiber na Zagrebačkom Velesajmu

Autor: | 04.11.2016 u 16:52

Petu godini za redom na Zagrebačkom Velesajmu će se održati Infogamer by Reboot.


Ovaj gamerski događaj je prilika da zaigrate najnovije igraće naslove, a organizatori najavljuju i naslove koji još uvijek nisu u prodaji, turnire, nagradne igre unutar pet paviljona.


Na površini većoj od 15.000 kvadratnih metara izložbenog prostora predstavit će se više od 200 izlagača iz 16 zemalja (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Češka, Poljska, Mađarska, Njemačka, Francuska, SAD, Švedska, Japan, Južna Koreja, Kina, Velika Britanija, Taiwan, Ukrajina).


Fokus događanja bit će na predstavljanju najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognih igara te velikih internacionalnih eSports turnira, a bit će dostupno više od 600 igraćih jedinica te 100 VR (virtual reality) uređaja.


U suradnji s najvećim regionalnim udrugama bit će organiziran i niz velikih internacionalnih eSports turnira (natjecanja u najaktualnijim videoigrama, gdje se timovi međusobno natječu tko će osvojiti više bodova u zadanom vremenu) koji će imati svoj, posebno opremljen paviljon. Također, Indie games (mali nezavisni proizvođači videoigara koji još nisu afirmirani ili tek ulaze na tržište odnosno traže investitore za daljnji razvoj svojih kreativnih ideja) bit će veći nego prošlogodišnji te je stavljen pod novo zajedničko ime - Reboot InfoGamer Indie Games Festival.


Tijekom vikenda posjetitelje će dočekati najveća community imena (najpoznatiji youtuberi iz Hrvatske i inozemstva koji imaju svoje poklonike preko youtubea i društvenih mreža) iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i nekoliko velikih međunarodnih gostiju.


U okviru sajma Multimedije moći ćete razgledati izložbu Povijest pametne telefonije. Pametni telefoni su s nama već 20 godina, a kako su u Hrvatskoj prije gotovo dva desetljeća izgledali prvi pametni telefoni te što ih je u tadašnje vrijeme činilo pametnima moći ćete vidjeti u pravom muzeju mobilne telefonije - prve pametne Nokije, Ericssone, Siemense, Samsunge s ekranima osjetljivima na dodir. Moći ćete vidjeti i prve pametne telefone, poput prvog iPhona koji nije bio dostupan u prodaji u Hrvatskoj, kao niti prvi Android.


Uz Infogamer by Reboot, na Zagrebačkom Velesajmu se održavaju još i Interliber, 39. međunarodni sajam knjiga i učila te Inova 2016, treća najstarija izložba inovacija na svijetu i druga najveća ovogodišnja europska izložba inovacija.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program