Novosti
Sancta Domenica uz HT nudi najpovoljnije Samsung televizore Sancta Domenica uz HT nudi najpovoljnije Samsung televizore Sancta Domenica uz HT nudi najpovoljnije Samsung televizore Sancta Domenica uz HT nudi najpovoljnije Samsung televizore
Ocijeni novost:

Sancta Domenica uz HT nudi najpovoljnije Samsung televizore

Autor: | 13.09.2016 u 15:36

Sancta Domenica, vodeći hrvatski maloprodajni lanac tehničke robe, u partnerstvu s Hrvatskim Telekomom nudi super atraktivnu mogućnost kupovine Samsung televizora po najnižim cijenama na tržištu.


Suradnja Sancta Domenice i Hrvatskog Telekoma je logičan korak naprijed u pružanju premium usluge potrošačima. Po prvi puta možete kupiti znatno povoljniji Samsung televizor uz vrhunski MAXtv sadržaj, super brzi internet s brzinama od 100/20 Mbits na optici te neograničene razgovore u Ultra MAX3 i MAX3 paketima Hrvatskog Telekoma.Goran Janičijević, voditelj maloprodaje u Sancta Domenici, ovako objašnjava partnerstvo s Hrvatskim Telekomom:


"Sancta Domenicu su potrošači prepoznali kao ponajbolje mjesto za kupovinu televizora i druge elektronike, zbog ponude koja se zasniva na probranom asortimanu pet vodećih proizvođača TV uređaja (Samsung, Sony, LG, Philips, Panasonic), konkurentnih cijena i izvrsnih popratnih pogodnosti, ali prije svega zbog vrhunski educiranih i motiviranih djelatnika u trgovinama čiji je cilj iskren i objektivan savjet svakom posjetitelju naših trgovina, a za čiji rad u kontinuitetu dobivamo veliki broj pohvala naših kupaca. Često smo imali upite i prigovore tipa: što će mi skupi premium televizor kad nemam što na njemu gledati? I zaista, kupiti 4K HDR televizor i gledati TV preko kućne antene je promašaj. Zato je tu Hrvatski Telekom s MAX3 paketima koji donose MAXtv sadržaj za svakog člana obitelji, super brzi internet i fiksnu liniju.


Brzi internet je potreban za svaki moderan TV, već i u nižim cjenovnim razredima, da bi ste koristili prednosti Smart TV platforme. MaxTV nudi vrhunsku kvalitetu slike u visokoj HD rezoluciji, najnovije serije, filmove i dječji sadržaj putem Pickbox i HBO paketa te vrhunski sportski sadržaj poput UEFA Lige prvaka i UEFA Europske lige, MAXtv Prve Lige i Formule 1.MaxTV je probio led kao prva IPTV usluga u Hrvatskoj, a danas je zasigurno najnaprednija IPTV platforma u zemlji koja nudi najviše mogućnosti i sadržaja.


Pogodnosti pri kupovini najnovijih Samsung televizora zajedno s MAX3 paketima su značajne. Kupci će dobiti od 1000 do 1800 kuna nižu cijenu pri kupnji vrhunskog Samsung televizora uz dodatne pogodnosti: 5 godina jamstva, 24 rate bez kamata, besplatnu dostavu te vrhunski TV sadržaj u HD rezoluciji uz MAX3 pakete!Akcijska ponuda trenutno vrijedi samo u Samsung Brand Storeu u Areni u Zagrebu te će uskoro biti dostupna i u drugim Sancta Domenica trgovinama. Akcija traje do kraja rujna 2016. ili isteka zaliha i za sad vrijedi samo za fizičke osobe. Ukupne uštede od 1000 do 1800 kuna na kupnju Samsung televizora sastoje se od 600 kuna uštede uz MAX3 M ugovor i ostatka iznosa koji osiguravaju Samsung i Sancta Domenica. Navedene ukupne uštede mogu ostvariti i postojeći HT korisnici, u slučaju da odluče prijeći s MAX2 paketa (telefon+internet, telefon+MaxTV) ili pojedinačne ugovorene usluge, na novi MAX3 M ili Ultra MAX 3 M ugovor na 24 mjeseca, neovisno o trajanju preostale ugovorne obveze za postojeće usluge. Za postojeće MAX3 korisnike, Sancta Domenica je alternativno osigurala i atraktivne „Staro za novo“ pogodnosti.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program