Novosti
Vipnetova mAutopraonica dobitnik ICT Gold Award 2016 Vipnetova mAutopraonica dobitnik ICT Gold Award 2016
Ocijeni novost:

Vipnetova mAutopraonica dobitnik ICT Gold Award 2016

Autor: | 28.10.2016 u 16:45

Prestižnu ICT Gold Award 2016 u kategoriji Billing system u organizaciji časopisa Vidi dobilo je Vipnetovo rješenje mAutopraonice.


Korisnicima se putem rješenjam Autopraonica omogućuje jednostavnije plaćanje usluga u samposlužnim autopraonicama putem SMS poruka, a rješenje je razvijeno u suradnji s tvrtkom Semper tehnika d.o.o.


Usluga mAutopraonica pokazala se kao jedno od najbolje implementiranih rješenja te je tako Vipnetu osigurala ICT Gold Award 2016, prvo mjesto u kategoriji Billing system (NFC). Usluga omogućuje jednostavno, brzo i sigurno plaćanje pranja i čišćenja vozila putem SMS poruke u privatnim samposlužnim autopraonicama na području RH, a korisnik unaprijed plaća određeni iznos naknade utvrđen od strane ugovornog partnera za pranje ili čišćenje vozila slanjem SMS poruke s odgovarajućom ključnom riječi na kratki broj 700700.Razvoj usluge trajao je oko godinu dana, a potpisivanjem ugovora između Vipneta i Semper tehnike d.o.o., sustav je komercijalno lansiran 1. ožujka ove godine. Autopraonice s mogućnošću plaćanja SMS mAutopraonice uslugom nalaze se u Svetoj Nedjelji na adresi Ul. Dr. Franje Tuđmana 26, s kapacitetom od 13 mjesta za pranje, i u Sesvetama na adresi Ljudevita Posavskog 13, s kapacitetom od 6 mjesta za pranje. U planu je širenje mreže uz mogućnost plaćanja i instalacije SMS uređaja i u drugim autopraonicama u diljem Republike Hrvatske.


Rješenje mAutopraonice dio je šire palete usluga pod nazivom mKovanice pomoću koje korisnici SMS porukom mogu platiti račun u kafićima, vožnje na omiljenim dječjim igračkama u shopping centrima u Zagrebu i Puli, napitke na Cedevita samoposlužnim vending uređajima, a omogućuje i plaćanje polica osiguranja te slanje razglednica iz aplikacije epostcard.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program