Novosti
Nokia predstavila tri nova Lumia uređaja, imaju Windows Phone 8.1 Nokia predstavila tri nova Lumia uređaja, imaju Windows Phone 8.1 Nokia predstavila tri nova Lumia uređaja, imaju Windows Phone 8.1 Nokia predstavila tri nova Lumia uređaja, imaju Windows Phone 8.1
Ocijeni novost:

Nokia predstavila tri nova Lumia uređaja, imaju Windows Phone 8.1

Autor: | 03.04.2014 u 15:52

Lumia 630, Lumia 635 i Lumia 930 – upoznajte nove laureate iz Finske. Ima tu svega – od dual-SIM opcije pa do Microsoft tehnologija. Pogledajmo.


Nokia Lumia 630 dolazi u dvije varijante i donosi više izbora jer je pored izvedbe s jednom SIM karticom dostupna kao prva Lumia s dva SIM utora, kreirana posebno za tržišta u razvoju, dok je treća varijanta Nokia Lumia 635 koja donosi 4G/LTE brzine


Ovaj model ima četverojezgreni Snapdragon procesor te 3,5-inčni ClearBlack zaslon. Uostalom to ima i Lumia 635. Naravno, svi modeli imaju instaliran novi Windows Phone 8.1 operativni sustav.


Nokia Lumia 630 dolazi u dvije varijante i donosi više izbora jer je pored standardne izvedbe s jednom 3G SIM karticom sada dostupna i kao prva Lumia s dva 3G SIM utora, kreirana posebno za tržišta u razvoju. Treća varijanta je Nokia Lumia 635 koja će korisnicima donijeti 4G/LTE brzine. Model 630 je Dual-SIM!

ljeta Windows Phone 8.1 over-the-air nadogradnja donosi nam i novo, jedinstveno iskustvo za postojeće vlasnike Lumia Windows Phone 8 telefona, pod imenom Lumia Cyan. Windows Phone 8.1 donosi korisnicima još više detalja u svakom trenutku putem aktivnih pločica (LiveTiles), samo jedan pokret do svih važnih obavijesti u Action Centru, brži način tipkanja s Word Flowom, a tu je i Cortana – proaktivni osobni asistent, u početku dostupan samo u SAD-u.

Ističe se poboljšanje performansi kamere i osnovne aplikacije za uređivanje fotografija Creative Studio, kao i još bolja aplikacija Nokia Storyteller za dijeljenje priča kao video prezentacija na društvenim mrežama.


Svim Lumijama sa sustavom Windows Phone 8 bit će dostupan paket ažuriranja pod nazivom Lumia Cyan koji kombinira Windows Phone 8.1. Svakako treba naglasiti Word Flow tipkovnicu i Action Center koji korisnicima približava stvari koje najviše vole.

A što je s modelom Nokia Lumia 930? To je zaista pravi predstavnik novog Windows Phone 8.1 sustava. ima zadivljujuću PureView kameru od čak 20 megapiksela sa Zeiss optikom i naprednim Rich Recordingom, stoga su besprijekoran video i fotografije zajamčene. Prekrasan dizajn i 5-inčni ClearBlack zaslon omogućuju gledanje najzahtjevnijih sadržaja i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Sve to omogućava moćni četverojezgreni procesor Snapdragon od 2.2 GHz.


Kada dolaze? Pa eto – Lumia 630 se očekuje krajem drugog kvartala 2014. godine dok je Lumia 635 najavljena tijekom ljeta. Lumia 930? Za to ćemo pak čekati ljeto. Ovo će biti uzbudljiva godina! Slike su u galeriji.


Microsoft

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Microsoft

Misterij iz Redmonda - zašto Microsoft kupuje LinkedIn?