Novosti
Upoznajte HT-ove usluge na drugačiji način Upoznajte HT-ove usluge na drugačiji način Upoznajte HT-ove usluge na drugačiji način
Ocijeni novost:

Upoznajte HT-ove usluge na drugačiji način

Autor: | 09.09.2016 u 13:58

Hrvatski Telekom je u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici otvorio prvi digitalni multimedijski centar u Hrvatskoj s inovativnim uslugama i visokotehnološkom ponudom.


Posebna zona unutar prostora rezervirana je za inovativne kategorije proizvoda, poslovni korisnici imaju poseban konzultacijski kutak dok je cijeli prostor preuređenog T-Centra opremljen digitalnim ekranima koji na multimedijski nač in predstavljaju korisnicima usluge HT-a. Posebna zona u T-Centru rezervirana je za inovativne kategorije, poput pametnih satova, uređaja za fitness, dronova i virtualnih naoč ala. Svi posjetitelji imaju mogućnost besplatno koristiti bežični internet, mogu napuniti svoj mobitel i popiti besplatnu kavu te besplatno parkirati sat vremena svoj automobil na obližnjem parkiralištu.


Navratite li do 10. rujna odnosno do isteka zaliha u centar dobit ćete i poklon za prve kupce dok su najpoželjniji uređaji sniženi i do 400 kuna.


„Poboljšanje korisnič kog iskustva jedan je od naših ključ nih strateških ciljeva, stoga smo i u ovom preuređenom T-Centru uveli niz novina kojima korisnicima želimo olakšati izbor i cijeli boravak uč initi ugodnijim i zanimljivijim. Ponudom najnovijih uređaja, ali inovativnih usluga i na ovom mjestu potvrđujemo svoju ulogu tehnološkog lidera na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu“, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave HT-a za privatne korisnike.


Među inovativnim uslugama novog T-Centra je virtualna košarica koja omogućuje korisniku da započne kupnju na webu i završi je u T-Centru ili obratno. Rezervacija termina moguća je i putem interneta do sedam dana unaprijed, a na izlasku iz T-Centra korisnici mogu dati povratno mišljenje o svom zadovoljstvu.


“Za naše poslovne korisnike razvili smo najsuvremenija komunikacijska rješenja prilagođena širokom spektru djelatnosti i velič ine poslovanja. HT je više od ponuditelja usluga, pouzdan smo partner svim poduzetnicima, od onih koji tek pokreću posao, do onih koji razvijaju nove usluge ili č ine iskorake na strana tržišta. Nakon Business Showrooma koga smo nedavno otvorili u Sky Officeu, ovaj je T-Centar još jedno mjesto na kojemu možemo pokazati sve mogućnosti koje nudimo poslovnom sektoru“, rekao je Saša Kramar, član Uprave HT-a za poslovne korisnike.


Operateri

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Operateri

Poslovanje Tele2 u četvrtom kvartalu 2016