Novosti
Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana
Ocijeni novost:

Budite posebni s Yotaphone 2, mobitelom s dva ekrana

Autor: | 02.11.2016 u 15:12

Yotaphone 2 je dostupan preko GearBest.com, a poseban je po tome što ima ekrane i na prednjoj i na stražnjoj strani.


Na prednjoj strani Android telefona Yotaphone 2 se nalazi 5-inčni full HD ekran s 442 ppi, a na stražnjoj strani je smješten 4,7-inčni E-ink Electronic Paper Display rezolucije 960 x 540, s 235 ppi koji prikazuje 16 nijansi sive boje. Oba ekrana su zaštićena s Corning Gorilla Glass 3.Stražnji ekran je uvijek aktivan bez obzira imate li napunjenu bateriju od 2500 mAh ili je prazna i na njemu se uvijek prikazuju informacije, neovisno o prednjem ekranu, a zgodno je što se može koristiti u situaciji kada nam je baterija vrlo slaba.


Yotaphone 2 pokreće Snapdragon 801 s četiri jezgre, procesor radi na taktu od 2,26 GHz. Pametni telefon ima 2 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, NFC i Bluetooth 4.0. Bitno je i što radi na 4G LTE mrežama. 

Smartfon s GearBest.com ima dvije kamere - stražnju od 8 megapiksela te prednju od 2,1.


Yotaphone 2 je prvi mobitel na svijetu koji ima dva ekrana pri čemu je stražnji uvijek aktivan. Zahvaljujući tehnologiji e-tinte na stražnjem ekranu je moguće čitati elektroničke knjige do 100 sati, a praktično je što se na oba ekrana može koristiti Android operativni sustav.Nadalje, na stražnjem ekranu se pojavljuju razne obavijesti pa se prednji ekran ne mora otključavati nego nam je uvijek sve dostupno na stražnjem. Zgodno je što se ekran može personalizirati raznim widgetima, koristiti za twitanje, provjeru maila. Refresh rate ekrana je 0,12 sekunde.Smartfon YotaPhone 2 na GearBest.com trenutno ima jako dobru cijenu od samo 135,99 američkih dolara pa požurite i što prije kliknite na link i provjerite što još nudi ovaj posebni telefon.


OstaliGSM

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

OstaliGSM

Najjače iz Huaweija - Mate 9