Novosti
Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe
Ocijeni novost:

Kodak Ektra je mobitel za prave fotografe

Autor: | 25.10.2016 u 13:43

Barem se tako najavljuje novi Android telefon Kodak Ektra.


Kodak svoj model Ektra najavljuje kao telefon čija će kamera nuditi profesionalnu kvalitetu te da će to biti prvi pravi fotografski smartfon.Na ekranu će se nalaziti intuitivni DSLR Dial s ručnim (manualnim) načinima i podesivom brzinom okidanja i podešavanjem ISO-a. Načini koji će se pritiskom na haptički touch moći birati su:


-smart auto


-portrait


-manual


-sports


-bokeh


-night


-HDR


-panorama


-macro


-landscape


-film/video“Super 8” je naziv video aplikacije koja ima filtere koji će video filmovima dati vintage efekt.Leća kamere od 21 megapiksela bit će obrubljena čelikom, objektiv će imati nereflektirajuću površinu, a telefon će imati teksturiranu površinu s Kodak (K) znakom na tipki za okidanje i vrhunske materijale. Otvor blende iznosi f/2.0, integrirana je optička stabilizacija slike i auto fokusiranje uz 4K video snimanje. Prednja kamera ima 13 megapiksela te f/2.2. Fotografije će se moći editirati prilikom objave na Snapseedu
Kodak Ektra, čije ime potječe iz 1941. godine s tada predstavljenog Kodakovog Ektra fotoaparata, radit će uz MediaTekov MT6797 Helio X-20 čipset s deset procesorskih jezgri, imat će bateriju od 3000 mAh, USB Type-C ulaz za punjenje, 3 GB RAM-a, a 32 GB interne memorije bit će proširivo microSD karticama. Operativni sustav je Android 6.0 uz najavu nadogradnje na 7.1.Ekran je 5-inčni full HD IPS s 441 pps, zaštićen Gorilla staklom. Cijena za Kodak Ektra bit će 449 funti (550 USD), što je oko 3785 kuna. Zanimljiva je zaštitna maska u koju se telefon može spremiti, a koja asocira na stare, klasične 35-milimetarske fotoaparate.
Telefon neće izrađivati Kodak nego britanski Bullitt Group koji ima Kodakovu licencu, a ovo nije prvi put da Kodak ulazi u područje pametnih telefone - prethodni model je imao naziv Kodak IM5 pozicioniran kao ulazni mode.


OstaliGSM

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

OstaliGSM

Najjače iz Huaweija - Mate 9