Novosti
TEST meanIT Tablet Q11: odlična cijena uz konkurentne specifikacije TEST meanIT Tablet Q11: odlična cijena uz konkurentne specifikacije TEST meanIT Tablet Q11: odlična cijena uz konkurentne specifikacije TEST meanIT Tablet Q11: odlična cijena uz konkurentne specifikacije
Ocijeni novost:

TEST meanIT Tablet Q11: odlična cijena uz konkurentne specifikacije

Autor: | 31.03.2016 u 11:16

MeanITov model ne privlači samo cijenom već i nešto većom rezolucijom ekrana nego konkurencija.


MeanIT je već dobro poznat po tabletima pristupačne cijene, a tako je i s Q11 koji smo detaljno testirali. Iako broji neznatno veći ekran spram ostalih tableta u klasi (10,6 inča spram klasičnijih 10,1 inča), po veličini kućišta Q11 je relativno kompaktan. Obrubi oko ekrana su pristojni, ne preveliki niti premali. Dovoljno su široki da bez problema uređaj možemo držati u ruci bez da slučajno dotaknemo ekran i pokrenemo neku neželjenu radnju.Puni USB utor nam je pomalo neočekivan budući da ga niti neki skuplji tableti ne posjeduju. Zanimljivo je da je u paket priložen i USB OTG kabel za spajanje USB memorija pa smo tako na ovaj tablet istovremeno mogli spojiti čak dva USB ključića.Ekran je izrađen u IPS tehnologiji, što se ponajviše vidi na kutovima gledanja koji su odlični.


MeanIT Q11 je dostupan u MeanITovom webshopu za 899 kuna, a karakteristike poput većeg ekrana i punog USB utora su mamac za kupce.


Pročitajte detaljan test meanIT Tablet Q11OstaliGSM

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

OstaliGSM

Najjače iz Huaweija - Mate 9