Novosti
Hrvatska premijera: Samsung Galaxy S7 i S7 edge Hrvatska premijera: Samsung Galaxy S7 i S7 edge Hrvatska premijera: Samsung Galaxy S7 i S7 edge Hrvatska premijera: Samsung Galaxy S7 i S7 edge Hrvatska premijera: Samsung Galaxy S7 i S7 edge
Ocijeni novost:

Hrvatska premijera: Samsung Galaxy S7 i S7 edge

Autor: | 04.03.2016 u 17:53

Ubrzo nakon svjetske premijere novih Samsunga Galaxy S7 i S7 edge uslijedila je i hrvatska premijera.


Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge u Hrvatskoj će biti dostupni već od 11. ožujka 2016., istovremeno kada i u gotovo cijelom svijetu, a moći ćete ih kupiti u ponudi operatera i odabranih maloprodajnih partnera. Prethodna serija (Galaxy S6 i S6 edge) u našoj regiji su prodani u 140.000 komada.


Oba nova Galaxy telefona već smo isprobali u Barceloni i napisali naše prve dojmove, a u Barceloni smo napravili i usporedni benchmark test.Na hrvatskom tržištu novi će flagship uređaji biti dostupni u crnoj, bijeloj ili platinasto-zlatnoj boji, memorijskog kapaciteta 32 gigabajta. Dijagonala zaslona Galaxy S7 je 5,1-inča, dok je Galaxy S7 edge opremljen zaslonom dijagonale 5,5-inča. U proizvodnji uređaja korišteni su ponajbolji materijali, među kojima zrakoplovni aluminij i staklo. Novost su, uz (ponovnu) IP68 vodootpornost i zasloni sa značajkom neprestanog rada Always On koji korisnicima omogućavaju brz pregled obavijesti, kalendara i sata kao i napunjenosti baterije, bez potrebe za dodirom uređaja. Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja.Preporučena maloprodajna cijena za Galaxy S7 iznosi 5599 kuna, dok je cijena Galaxy S7 edge modela 6399 kuna.
Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija