Novosti
Počela je prodaja Samsunga Galaxy S7 i S7 edge Počela je prodaja Samsunga Galaxy S7 i S7 edge Počela je prodaja Samsunga Galaxy S7 i S7 edge Počela je prodaja Samsunga Galaxy S7 i S7 edge
Ocijeni novost:

Počela je prodaja Samsunga Galaxy S7 i S7 edge

Autor: | 11.03.2016 u 13:23

U Hrvatskoj je danas, kao i u mnogim drugim zemljama počela prodaja najnovijih Samsungovih pametnih telefona Galaxy S7 i Galaxy S7 edge.


Samsungove moćne smartfone od danas možete kupiti kod mobilnih operatera te u slobodnoj prodaji po cijeni od 5599 kuna za Galaxy S7, dok je cijena modela Galaxy S7 edge sa zakrivljenim ekranima 6399 kuna. Kod pojedinih trgovaca vas čekaju i Samsungovi pokloni iznenađenja, ukoliko budete dovoljno brzi s kupnjom.U Barceloni smo na predstavljanju novih modela napisali svoje prve dojmove o Galaxy S7/S7 edge, a napravili smo i detaljan test Samsunga Galaxy S7.


Prethodni modeli Galaxy S6 i S6 edge u našoj regiji su prodani u čak 140.000 komada pa ne sumnjamo i da će nove zvijezde biti vrlo uspješne te da ćemo ih viđati vrlo često.


Flagship uređaji su dostupni u crnoj, bijeloj ili platinasto-zlatnoj boji, memorijskog kapaciteta 32 gigabajta. Dijagonala zaslona Galaxy S7 je 5,1-inča, dok je Galaxy S7 edge opremljen zaslonom dijagonale 5,5-inča. U proizvodnji uređaja korišteni su ponajbolji materijali, među kojima zrakoplovni aluminij i staklo. Novost su, uz (ponovnu) IP68 vodootpornost i zasloni sa značajkom neprestanog rada Always On koji korisnicima omogućavaju brz pregled obavijesti, kalendara i sata kao i napunjenosti baterije, bez potrebe za dodirom uređaja.Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Spomenimo i baterije koje su za nekoliko desetaka posto većeg kapaciteta nego kod prethodnih modela - S7 ima bateriju od 3000 mAh, a a S7 edge 3600 mAh. Zasigurno će vam trebati snažne baterije, s obzirom da funkcije kojima raspolažu novi Galaxy telefoni.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija