Novosti
Sony na MWC-u predstavio evoluciju Xperia modela Sony na MWC-u predstavio evoluciju Xperia modela Sony na MWC-u predstavio evoluciju Xperia modela Sony na MWC-u predstavio evoluciju Xperia modela Sony na MWC-u predstavio evoluciju Xperia modela
Ocijeni novost:

Sony na MWC-u predstavio evoluciju Xperia modela

Autor: | 23.02.2016 u 0:46

Novi izgled Sony serije modela iz X obitelji nam postao veoma poznat na ovogodišnjem MWC-u 2016. Pogledajte što smo saznali.


Sony je predstavio novi izgled X serije telefona (Xperia) - glavna forma njihove proizvodnje će imati težište na vizuju budućnosti gdje u svi uređaji povezani.


"Sony Mobile će nastaviti stvarati pametne i personalizirane proizvode i usluge koji vam omogućuju da napravite više i živite kreativnije no ikad. Naši proizvodi i usluge povezat će vas s drugima i postat će vam neizostavni i dragi u svakodnevnom životu" - izjavio je Hiroki Totoki, Predsjednik i CEO Sony Mobile Communicationsa.

Ono što nas očekuje je: Xperia X, Xperia X Performance i Xperia XA. Ti mobiteli će imati ugrađeno pametno upravljanje potrošnje baterije (izdržati će do dva dana), a vidjeti ćemo i na djelu Qnovo Adaptive Charging tehnologiju.


U ovim modelima možemo očekivati i Snapdragon 820 (Xperia Performance), Mediatek Helio P10 (Xperia XA) i Snapdragon 650 (Xperia X). Također, apliciran će biti zakrivljeni zaslon, a dolaze i razni coveri uz ove modele.


Naglasio je Sony da proizvode i Xperia Ear - bežičnu slušalicu koja dolazi na ljeto 2016. godine te ista donosi novi način komunikacije, bez kompromisa u uživanju u svakodnevici oko vas. Daje vam korisne informacije kao što su vaš dnevni raspored, vremenska prognoza ili najnovije vijesti.


Xperia Eye je nova kamera - fleksibilna je pa je lako možete zakvačiti za odjeću ili nositi oko vrata. Ima sferični objektiv od 360 stupnjeva. Xperia Agent je drugi uređaj koji ide ruku pod ruku s ostalim stvarima iz Sony kuhinje. Agent je u biti gadget i pružit će vam korisne informacije, pomoć pri komunikaciji te nadzoru kućanskih aparata.


Na kraj tu je i RM-X7BT Bluetooth upravljač za automobile koji omogućava bežični streaming. Koristi Sonyjevu glasovnu tehnologiju da aktivira smartphone funkcije dok vozite. Sastoji se od dvije jedinice – modul „adapter“ omogućava bežični audio streaming i hands-free pozive, a „upravljač“ olakšava korištenje funkcija telefona kao što je navigacija dok sigurno vozite. Dolazi na ljeto 2016. godine.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom