Nagradne igre

AKTIVNE NAGRADNE IGRE


FACEBOOK APLIKACIJA: "MOJ IDEALNI ŽIVOT"

Instaliraj si našu Facebook aplikaciju "Moj idealni život", odgovori na par jednostavnih i zabavnih pitanja i saznaj koji je auto, cipela, mobitel, ... idealan za tebe i osvoji vrijedne nagrade.

!!! Novo !!!
Stavljen je novi zabavni kviz: Moj idealni PAS !!! U ovom fejs kvizu nema nagrada, ali možeš saznati koji pas je idealni kućni ljubimac za tebe...
KAKO OSVOJITI NAGRADE (4. nagradni krug - je ZAVRŠIO !!!):

Fejs kviz - nagrade


* odigraj kviz za koji želiš sudjelovati u nagradnoj igri (Samsung / Citroën) do 22.02.2012 navečer.
* unutar kviza pozovi i sakupi barem 10 prijatelja koji će ga odigrati

Želim auto:
* Napiši svoj komentar ispod ove slike u kojem ćeš navesti koji zašto ga baš ti želiš osvojiti novi Citroën na dva dana**
* Ne zaboravi Like-ati svoju omiljenu Citroën Hrvatska fejs stranicu

Želim mobitel:
* Napiši svoj komentar ispod ove slike u kojem ćeš navesti koji zašto ga baš ti želiš novi Samsungov mobitel (dijelimo dva mobitela!!!)
* Ne zaboravi Like-ati svoju omiljenu Samsung Mobile fejs stranicu
* Ako tebe odaberemo, ti ćeš osvojiti jedan mobitel, a jedan od tvojih prijatelja koji su odigrali kviz osvojiti će drugi !!!


* odabir dobitnika - na kraju ovog kruga stručna komisija će odabrati dobitnika gledajući komentar zašto baš ti želiš osvojiti nagradu, te koliko si prijatelja doveo da odigraju kviz i da li si dijelio/la (reshare) ovaj kviza među drugim korisnicima na svom zidu (wall-u)
* na kraju posjeti i Like-aj našu facebook Mobil.hr stranicu, ako želiš biti informiran o svim događajima i dobitnicima ove nagradne igre, a i drugih nagradnih igara koje organiziramo
* savjet: odigraj sva tri kviza i povećaj svoje šanse za dobivanje nagrada :-)
** Auto će biti tvoj!!! Dobro, ne zauvijek, ali dovoljno da se pokažeš prijateljima sa svojom novom makinom ili da odvedeš prijateljice u shopping u novom autu.

Pravila i dobitnike nagradne igre možete vidjeti i na stranici Mobil.hr
Napomena: pravo sudjelovanja u nagradnim igrama nemaju članovi redakcije i sponzora te njihove bliže obitelji. Ista osoba ne može biti dva puta dobitnik u ovoj facebook aplikaciji i može osvojiti najviše jednu nagradu. Sukladno pravilima Facebooka važeći profili su samo oni kojima Facebook ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača (onom s osobne iskaznice).
Ako primijetimo lažne profile i prijatelje zadržavamo pravo provjere i diskvalifikacije natjecatelja prema vlastitoj procjeni.
Sudjelovanjem u kvizu igrači prihvaćaju da u slučaju dobitka njihovi podaci (ime, prezime i slika) budu javno objavljeni.

Četvrti krug je završio dobitnici su:
* Dva Samsung mobitela Florentina Pecolaj (za sebe i svog fejs prijatelja )
* U vikend vožnji sa Citroenom će uživati Ksenija Lukavski Plahinek


Treći krug je završio dobitnici su:
* Dva Samsung mobitela Anita Nekić (za sebe i svog fejs prijatelja )
* U vikend vožnji sa Citroenom će uživati Marinko Kušter
* Poklon bon za kupnju u Peko dućanima osvojile su: Branko Mimica, Igor Mikšić i Kristina JankovićDrugi krug je završio dobitnici su:
* Dva Samsung mobitela Emilia Zubović (za sebe i svog fejs prijatelja Nikolu Baćaca)
* U vikend vožnji sa Citroenom će uživati Mario Pantaler
* Poklon bon za kupnju u Peko dućanima osvojile su: Jelena Mitar i Karolina Zubak


FACEBOOK APLIKACIJA: "MOJ IDEALNI ŽIVOT" - osvojene nagrade:Kako je završio prvi krug:Prvi krug je završio 23.10.2011. Dobitnice su:
Anita Knežević (Citroën vikend aranžman)
Lidija Cerovac (Peko poklon bon za kupnju cipela)
Sanja Rataić (Spar poklon košarica sa delicijama)

Instaliraj si našu Facebook aplikaciju "Moj idealni život", odgovori na par jednostavnih i zabavnih pitanja i saznaj koji je auto, cipela, doručak, ... idealan za tebe i osvoji vrijedne nagrade.
Igrači sa najviše prijatelja (koji su odigrali ovaj kviz) će osvojiti nagrade naših sponzora: Citroen, Spar i Peko.


Citroen_vikend
Ako odigraš Citroën kviz možeš osvojiti vikend aranžman za dvije osobe, te uživati u vožnji sa Citroënom (puni spremnik goriva te čeka). Ako nemaš sreće Citroën će dijeliti i utješne nagrade.

Peko_cipele

Za ljubitelje udobnih cipela, Peko je osigurao poklon bon. Uz malo sreće možda upravo ti osvojiš poklon bon.
A ako nemaš sreće i ne potrudiš se dovoljno, objavi svoje omiljene cipele na svom zidu i možda ti ih kupe tvoji prijatelji za poklon.
Spar_kosarica
Znamo da kvizovi mogu biti naporni. Nadamo se da ovaj nije takav, ali za svaki slučaj da na kraju ne bi ostali gladni, pobrinuo se Spar koji poklanja poklon košaricu iznenađenja - košaricu punu Spar delicija. Zato odigraj u kvizu pitanja i saznaj svoj idealan doručak...Kako osvojiti nagrade:
* posjeti i Like-aj našu facebook Mobil.hr stranicu i budi informiran o svim događajima
* odigraj kviz za koji želiš sudjelovati u nagradnom izvlačenju do 23.10.2011.
* (odigraj sva tri kviza i povećaj svoje šanse za dobivanje nagrada)
* Pozovi što više svojih prijatelja - ako ti budeš imao najviše prijatelja sa odigranim kvizom nagrada je sigurno tvoja!!!

Prvi krug traje do 23.10.2011. Listu korisnika sa najviše prijatelja koji su odigrali kviz pratite na našoj facebook stranici. Pravila i dobitnike nagradne igre možete vidjeti i na stranici Mobil.hr


Dvije karte za FAN PIT za koncert Britney Spears - Femme Fatale u Areni Zagreb osvojio je:
Blaženko Knežević. Čestitamo !!!TRAŽITE ZAVRŠENE NAGRADNE IGRE? POGLEDAJTE U: ARHIVU NAGRADNIH IGARA