Nagradne igre - arhiva

ZAVRŠENE NAGRADNE IGRE

MOTOKVIZ

Motorola Milestone i Motorola pokloni idu Mladenu i njegovim prijateljima. Čestitamo. Motokviz, koji je u posljednjih mjesec dana privukao pozornost velikog broja ljubitelja mobitela ponajprije zbog primamljive nagrade - mobitela Motorola Milestone, ima pobjednika. To je Mladen Čolak, koji je imao 51 prijatelja koji su također odigrali kviz. Mladen je osvojio mobitel Motorola Milestone, a i svi će njegovi prijatelji dobiti Motorola poklone.

Motorola Milestone dobitnik


Motorolu Milestone je bilo vrlo lako osvojiti - trebalo je odgovoriti na 3 pitanja i imati najviše prijatelja sa odigranim kvizom, te tako osvojiti ovaj vrhunski smartphone za sebe + Motorola poklone za sve svoje prijatelje! A ukoliko niste znali baš sve o Motoroli Milestone, odgovore ste mogli pronaći na www.motorola.hr.
FACEBOOK APLIKACIJA: "ŽELIM OVAJ MOB"

Instaliraj si našu Facebook aplikaciju "Želim ovaj mob" s adrese: http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob

Dobitnici 6. kruga nagradne igre (Samsung)

Dobitnici zadnjeg kruga kviza Želim ovaj mob su Dino Bartolić koji je imao 162 prijatelja koji su odigrali kviz te njegov prijatelj Mihael Mustač koji je imao 139 prijatelja koji su igrali kviz. Svaki od njih je osvojio po jedan Samsung mobitel. Čestitamo im na osvojenim mobitelima!

Dobitnici 5. kruga nagradne igre (Samsung)

Sandra i Emilija dobitnice su mobitela Samsung C6112 i Samsung M5650 u nagradnom kvizu na Facebooku - Želim ovaj mob. Mobilov kviz i ovaj je mjesec privukao velik broj igrača koji su odgovarajući na zanimljiva pitanja o mobitelima istovremeno sudjelovali i u nagradnoj igri.

Sandra Gudlin imala je 271 prijatelja s Facebooka koji su također odigrali kviz Želim ovaj mob, te je tako osvojila mobitel Samsung C6112, dok je njezina frendica Emilija Vadlja imala 93 frenda koji su također sudjelovali u kvizu i tako je osvojila Samsung M5650.

Već je započeo novi krug u kojem također dijelimo mobitele Samsung, stoga odmah kliknite na link za kviz i pozovite svoje prijatelje na sudjelovanje u kvizu koji ima i velik broj obožavatelja

Dobitnici 4. kruga nagradne igre (Sony Ericsson)

02.05.2010. Dobitnici 4. kruga od Sony Ericssona koji je trajao do 1.5.2010. su Tamara Gudlin (sa 160 prijatelja koji su odigrali kviz), osvojila je Sony Ericsson T715, druga dobitnica je njezina frendica Ivana Nedeljko Ivy koja je osvojila Sony Ericsson Elm. Čestitamo dobitnicama!

Dobitnici 4. kruga nagradne igre (Samsung)

20. travnja 2010. Dobitnici 4. kruga od Samsunga koji je trajao do 19.4.2010. su Tamara Pongrac (s 202 prijatelja koji su igrali kviz), osvojila je Samsung S5230, drugi dobitnik je njezin frend Nikola Hobor koji je osvojio Samsung C6112. Čestitamo dobitnicima i uskoro kreće 5. krug Samsunga. Igrači Sony Ericssona još mogu pozivati svoje prijatelje jer 4. krug traje do 1.5.2010.

Dobitnici 3. kruga nagradne igre

16. ožujka 2010. Dobitnici su Jurica Vlahoviček koji je osvojio Samsung S5230 (sa 71 facebook frendom koji je odigrao kviz "zelim ovaj mob") te njegova prijateljica Silvija Budak koja je osvojila Samsung S5050 (sa 29 prijatelja koji su odigrali kviz).

22. veljače 2010. Pravila od 3. kruga. Pravila su ista kao i prošlom krugu:

Pošaljite svojim fejs prijateljima "Želim ovaj mob" kviz da ga ispune, a nagradu će osvojiti osoba koja ima najviše fejs prijatelja s ispunjenim kvizom. Mobitel ćemo podjeliti 15.3.2010. do kada traje trenutno aktivni krug.

Jedan mobitel će dobiti ona osoba koja ima najviše prijatelja sa ispunjenim kvizom, a još jedan mobitel dobiti će facebook prijatelj ili prijateljica od te osobe. Zato ispunite kviz, jer možda s time pomognete svome prijatelju da osvoji mobitel, a ujedno povećavate šansu da ga i vi osvojite.

Dobitnici 2. kruga nagradne igre

15. veljače 2010. Dobitnik Samsung S5230 Star mobitela je Roberto Kedmenec koji je imao 62 prijatelja/prijateljica koji su igrali kviz Želim ovaj mob. Drugi Samsung mobitel - S7070 Diva ide njegovoj prijateljici Antoniji Tonki Embreuš. Čestitamo dobitnicima i uskoro kreće novo kolo nagradnog kviza. Pratite sve novosti ovdje i na Facebook-u apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/.

Roberto i Antonija - dobitnici drugog kruga sa Samsung mobitelima

Pravila za 2. krug nagradne igre

Krenuo je novi krug nagradne igre vašeg omiljenog kviza. Ovaj put pravila su malo drugačija. Pošaljite svojim fejs prijateljima "Želim ovaj mob" kviz da ga ispune, a nagradu će osvojiti osoba koja ima najviše fejs prijatelja s ispunjenim kvizom. Prve Samsung mobitele ćemo podijeliti nakon Valentinova (to je 14.2. za one koji to ne znaju :-)

Jedan mobitel će dobiti ona osoba koja ima najviše prijatelja sa ispunjenim kvizom, a još jedan mobitel dobiti će facebook prijatelj ili prijateljica od te osobe. Zato ispunite kviz, jer možda s time pomognete svome prijatelju da osvoji mobitel, a ujedno povećavate šansu da ga i vi osvojite.

Sve ostale informacije i detalje objaviti ćemo na ovoj web stranici.

1. krug nagradne igre je zavšio - pročitaj tko su dobitnici i koje su nagrade

Za sada samo mali hint: ovisno o dobivenom mobitelu u kvizu potraži temu "Želim ovaj Samsungov mob" ili "Želim ovaj Sony Ericssonov mob" na cafe.mobil.hr forumu i nađi nagradnu igru.

Napiši što ti se kod tog mobitela kojeg je za tebe naš kviz odabrao najviše sviđa i kako ćeš to iskoristiti - (npr. kamera, ekran, slider, ...). Odabrana komisija ocjenjivati će komentare, te će izabrati najbolji opis koji ćemo i nagraditi.

Napiši opis i osiguraj si mob!

DOBITNICI: - 1. krug - II .dio

Nakon pregledavanja vaših postova imamo dva sretna dobitnika. To su redom:

bkova2010 koji je osvojio Sony Ericsson Aino, te Chukie0080 koji je osvojio Samsung S5230 Star.

Čestitamo sretnim dobitnicima!!! Igrajte i dalje jer slijedi drugi krug.

DOBITNICI: - 1. krug - I .dio

Dragi naši Mobilaši, sudionici kviza Želim ovaj mob, sretan vam Božić.

Riječ "sretan" ponovit ćemo još jednom - kako bismo čestitali dobitnicima u kvizu. Naime, usrećit ćemo dva sudionika kviza s mobitelima Samsung S3650 Corby i Sony Ericsson C901 GreenHeart.

Da ne duljimo, dobitnici su Mario92 i binarni.

Čestitamo sretnim dobitnicima, koji su do svojih nagrada došli zahvaljujući najzanimljivije napisanim komentarima, koje su objavili na cafe.mobil.hr. Naime, svaki sudionik kviza trebao je na cafe.mobil.hr napisati nešto o mobitelu, kojeg je u kvizu dobio kao rezultat, dakle mobitel koji mu najbolje odgovara.

Kviz Želim ovaj mob ide dalje, jer slijede nove nagrade, koje ćemo podijeliti 25. siječnja. Jedna od nagrada je Sony Ericsson Aino.
Do tada ispunjavajte kviz i obavezno ostavljajte svoje komentare na najvećem forumu o mobitelima - cafe.mobil.hr, te pozivajte i svoje prijatelje da sudjeluju u kvizu.

Ugodni vam blagdani.
Mobil.hr

Napomena: pravo sudjelovanja u nagradnim igrama nemaju članovi redakcije i sponzora te njihove bliže obitelji. Ista osoba ne može biti dva puta dobitnik u FB aplikaciji "želim-ovaj-mob".