Novosti
Hangar 18 među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki
Ocijeni novost:

Hangar 18 među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki

Autor: | 15.12.2016 u 14:56

Hangar 18 je poznat po Noa mobitelima i dodatnoj opremi, a lista se odnosi na EMEA regiju.


Na ovogodišnjoj Deloitteovoj rang-listi 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki regije koja obuhvaća Europu, Bliski istok i Afrike (Deloitte Technology Fast 500 EMEA) nalaze se tri hrvatske tvrtke, a čak 39 tvrtki iz Srednje Europe uvršteno je na listu. Najbolje plasirana tvrtka je Rimac automobili na 151. mjestu sa 702% rasta prigoda, slijede Hangar 18 na 216. mjestu sa 527% rasta prihoda te Serengeti na 296. mjestu sa 385% rasta prihoda u protekle četiri godine.


Deloitteova ljestvica obuhvaća najbrže rastuće tehnološke tvrtke u regiji Europe, Bliskog istoka i Afriku (Europe, Middle East and Africa, EMEA) i sastavlja se prema postotku povećanja poslovnih prihoda (prihoda od prodaje) u protekle četiri godine, odnosno u ovom slučaju počevši od 2012. do uključivo 2015. godinu. Sama regija Srednje Europe zastupljena je sa 39 tvrtki, od toga iz Poljske dolazi 15 tvrtki, šest ih je iz Češke, četiri iz Slovačke, po tri iz Hrvatske, Rumunjske i Mađarske, dok su Bosna i Hercegovina, Bugarska, Litva, Srbija i Slovenija svaka zastupljene s po jednom tvrtkom.


Deloitteov Program 500 daje priznanja tvrtkama koje su u protekle četiri godine ostvarile najveće stope rasta u Europi, na Bliskom istoku i u Africi (EMEA). Program se provodi uz podršku inicijativa pod nazivom „Deloitte Technology Fast 50“, kojima se određuje položaj tehnoloških tvrtki prema njihovom sjedištu ili točno određenom geografskom području i odvija se pod vodstvom globalnog tima tvrtke Deloitte Touche Tohmatsu za sektor tehnologije, medija i telekomunikacija.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program