Novosti
Sve što se za sada zna o Samsungu Galaxy 8
Ocijeni novost:

Sve što se za sada zna o Samsungu Galaxy 8

Autor: | 02.02.2017 u 15:50

Znamo da Samsung novi Galaxy S8 neće predstaviti u Barceloni nego krajem ožujka.


Očekivano, novi Samsung Galaxy S8 imat će zakrivljeni ekran i to je smjer koji je zacrtao Note7. Postoje očekivanja da će i dalje S serija dolaziti s ravnim i sa zakrivljenim ekranom. Nagađa se o većim rezolucijama ekrana - jedna od 5,8 inča te druga od 6,2 inča.


Neke od fotografija koje se mogu pronaći kao najave novog S8


Nagađa se da će rubovi ekrana kod verzije s ranim ekranom biti praktički tik do ekrana (bezel-free design) te da tipka ispod ekrana nestaje, bit će uklonjena. Time bi se i senzor otiska prsta trebao prebaciti na stražnju stranu kućišta, pored senzora stražnje kamere.


Hoće li se 2K rezolucija povećati na 4K? Dosadašnji S modeli su imali rezoluciju ekrana 2560 x 1440 piksela, a kako sve ide u smjeru VR-a koji ipak traži veće gustoće piksela možda finalni rezultat ipak bude Ultra HD rezolucija 3840 x 2160 piksela. Što bi donijelo gustoću veću od 800 ppi.


U svakom slučaju, čekanje do predstavljanja novog Samsunga Galaxy S8 bit će popraćeno mnogim nagađanjima, a sve do službenog predstavljanja nećemo sa sigurnošću znati kakav će biti novi S8.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija