Novosti
Pametni sat za djecu, tracker za traženje izgubljenih stvari Pametni sat za djecu, tracker za traženje izgubljenih stvari Pametni sat za djecu, tracker za traženje izgubljenih stvari Pametni sat za djecu, tracker za traženje izgubljenih stvari Pametni sat za djecu, tracker za traženje izgubljenih stvari Pametni sat za djecu, tracker za traženje izgubljenih stvari
Ocijeni novost:

Pametni sat za djecu, tracker za traženje izgubljenih stvari

Autor: | 13.09.2016 u 14:56

Alcatel Move obitelj se sastoji od četiri različita uređaja koji spadaju u nosive tehnologije.


Alcatel Move Track&Talk
Alcatel je tijekom ove godine predstavio sat Go Watch, a sada slijedi korak dalje - sat koji povezuje roditelje i njihovu djecu. Alcatel Move Track&Talk omogućuje telefonske pozive, slanje glasovnih poruka, praćenje lokacije.Unutar intuitivnog sučelja može biti spremljeno do pet telefonskih brojeva za brzo pozivanje te do deset brojeva u slučaju nužde. Ako niste sigurni gdje se vaše dijete nalazi dok trči po naselju ili ide iz škole, uz integrirani GPS te kombinacijom GSM-a, GPS-a i Wi-Fi-ja roditelji mogu locirati svoje dijete preko pametnog sata unutar 90 sekundi.


Sat Move Track&Talk je lagan za nošenje na ruci, a baterija traje do četiri sata.


Alcatel MoveTrackAlcatel MoveTrack je uređaj za praćenje bilo čega - prtljage, možemo ga staviti u svoje vozilo, djetetu u torbu, na psa... Uređaj veličine 33 grama može se zakvačiti ili sakriti vrlo jednostavno, uz bateriju koja traje do četiri dana.


Ovaj GPS tracker se nadgleda preko aplikacije na telefonu Virtual Fence. Vlasnik može napraviti čak i vlastite notifikacije odnosno obavijesti nakon što se tracker nađe izvan prethodno definirane zone. Moguće je provjeriti i tragove kretanja kroz povijest.


Alcatel MoveBand


Ovo je prva Alcatelova aktivna narukvica koja prati sve naše aktivnosti tijekom dana. Uz korištenje aplikacije korisnik može pratiti svoje fizičke aktivnosti - koliku je udaljenost prešao, tempo kretanja, vrijeme aktivnosti, koliko je kalorija potrošeno, kako je spavao itd.


Prednost narukvice Alcatel MoveBand je što omogućuje bavljenje sportom bez da moramo tražiti mobitel ukoliko imamo dolazni poziv ili pak želimo nekoga nazvati, a na narukvicu stižu i bitne tekstualne poruke, emailovi.


Narukvica kombinira elegantan dizajn i trendovske boje, puni se za manje od dva sata, a dolazi u pakiranju uz Alcatelove pametne telefone.


Alcatel MoveTime Wi-Fi Watch
Četvrti nosivi uređaj iz Alcatela je MoveTime Wi-Fi Watch, a radi se o Wi-Fi satu koji može primati i slati pozive direktno s ruke. Namijenjen je svima onima koji su stalno u pokretu i vrlo su zauzeti, ali moraju biti u kontaktu s drugima i pratiti razne zadatke.


Sat Alcatel MoveTime može na svojem ekranu otvoriti emailove, SMS poruke, podsjetnike, povezan s pametnim telefonom. Istovremeno, prati korake, potrošene kalorije, prijeđenu udaljenost, vrijeme kretanja, unos tekućine i kofeina te otkucaje srca. Sve te informacije korisnik može preko pripadajuće aplikacije pratiti na svojem telefonu.Nadalje, MoveTime podržava inovativne geste putem kojih se kontrolira sustav uz jednostavne poteze: ako se dotakne ekran pokrenut će se slušanje ili pauziranje glazbe, rotiranje ručnog zgloba se pjesme vraćaju na početak ili pak prebacuje na sljedeću pjesmu te pokreće brzo fotografiranje kamerom.


Alcatel MoveTime Wi-Fi Watch je dostupan u srebrnoj, sivoj i zlatnoj boji.


Alcatel

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Alcatel

Veseli četvrtak u Mobisu s popustima