Novosti
meanIT 24 FIT Fitness narukvica - broji korake, kalkulira udaljenost i još mnogo meanIT 24 FIT Fitness narukvica - broji korake, kalkulira udaljenost i još mnogo
Ocijeni novost:

meanIT 24 FIT Fitness narukvica - broji korake, kalkulira udaljenost i još mnogo

Autor: | 26.04.2015 u 12:17

Nova fitness narukvica koju u ponudi ima tvrtka meanIT će se svidjeti svakom sportskom entuzijastu! Pogledajte što sve donosi i po kojoj cijeni.


MeanIT 24 Fitness narukvica broji korake, potrošnju kalorija, trajanje aktivnosti (u minutama) te kalkulira i udaljenost!


LED zaslon ispisuje izravnu statistiku te se sinkronizira s aplikacijom na smartphone uređaju u realnom vremenu. Tu je dakle i besplatna aplikacija KeeFit2 koja će vam pomoći da popratite sve vaše rezultate u laganoj maniri.


MeanIT 24 FIT sadrži sportski podsjetnik te pametni alarm. Kompatibilan je s iOS-om 7.0, Androidom 4.3 i više (iPad Mini, iPad Mini Retina Display, iPad Air, iPhone 4S i noviji, iPod touch 5, Samsung S3/S4/S5, Samsung Note 2/Note 3, LG G serija, HTC One serija ...)


Ako pogledamo dizajn – čini se veoma moderan, a sat sam po sebi ne izgleda kao nešto što će vam mučiti zglob dok ga nosite.


MeanIT 24 Fitness narukvica vas također prati dok spavate (sati spavanja, ukupan broj buđenja, kvaliteta spavanja i tihi alarm).


Cijena za meanIT 24 FIT Fitness narukvica je 249 kuna.


gadgeti

Komentari

suza

15. rujna 2016 - 08:49 Prijavi neprimjeren komentar

narukvica i nije tako loša. međutim, bez aplikacije s kojom se koristi (keefit2) je potpuno beskorisna jer pamti podatke do 3 dana. problem je aplikacija keefit2 koja je uistinu loša - prva sinkronizacija je ok, i to je jedina uspješna sinkronizacija. narukvica je korisna ako ćete svaku večer prepisivati u bilježnicu podatke, ali nećete moći bez sinkronizacije s aplikacijom na svom mobilnom uređaju pratiti podatke prikupljene tijekom spavanja...

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

gadgeti

Bežični zvučnik meanIT Mini HiFi B2