Novosti
Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om
Ocijeni novost:

Pametni satovi Vergos s integriranim GPS-om

Autor: | 02.12.2016 u 10:32

Svi satovi imaju ugrađeni GPS prijamnik, a namijenjeni su praćenju djece, kućnih ljubimaca te starijih i nemoćnih osoba.


Zbog svoje atraktivnosti pametni satovi Vergos svidjet će se i mnogim drugim kategorijama korisnika koji traže povoljan pametni sat s integriranim GPS-om, vrlo rijetkim u pametnim satovima. Uz ekran osjetljiv na dodir ili komunikaciju putem tipki imaju i utor za SIM karticu pa je uz podatkovni promet potreban da se odašilje informacija o lokaciji dostupna mogućnost telefoniranja te slanja glasovnih poruka.Možete uzeti bilo koju tarifu kod mobilnog operatora (preporučuju Vip) i koristiti sat sa svim mogućnostima, a povezivanje je omogućeno s Android i Appleovim iOS uređajima. Uvid u lokaciju uređaja moguć je putem GPS-a, podatkovne veze i Wi-Fi veze. Baterije dječjih satova traju dva-tri dana, za odrasle do četiri dana dok je narukvice kućnih ljubimaca potrebno puniti svakih pet-šest dana.Idealni su za djecu jer roditelji cijelo vrijeme mogu putem mobilne aplikacije SeTracker pratiti trenutno kretanje i povijest kretanja svojeg djeteta, uz praćenje lokacije svakih minutu, deset minuta ili 60 minuta. Zgodno je što se sat može zaključati za vrijeme trajanja školske nastave pa tijekom školskog sata ne nudi nikakvu mogućnost osim poziva u nuždi. Na taj se način sprječava djecu da sat koriste odnosno igraju se s njime za vrijeme nastave.Nadalje, moguće je definirati sigurnu (Geofence) zonu unutar koje je dijete sigurno, a ako izađe iz te zone odmah će roditelj biti upozoren o tome. Čak i ako se sat skine s ruke poslat će se SMS dojava roditelju. Na satu se nalazi SOS tipka koja djetetu omogućuje da odmah ostvari komunikaciju prema roditelju. Satovi za djecu izgledaju vrlo atraktivno i kvalitetno, prema našem prvom dojmu dok smo sat koristili na predstavljanju u Zagrebu.Uz nešto ozbiljniji dizajn sve prethodno nude pametni satovi za starije i nemoćne osobe, koje mogu koristiti i bilo koje druge kategorije korisnika kojima je bitno da pametni sat ima praćenje lokacije. Naravno, nemaju funkciju školskog sata :)


Treća vrsta predstavljenih satova su Vergos GPS Pet trackeri odnosno ogrlice namijenjeni praćenju kućnih ljubimaca. Jasno, skrije li se vaš ljubimac na koji će zakvačen ovaj tracker, vi ćete sigurno pobijediti u toj „igri skrivača“ jer ćete lako znati gdje se nalazi ne samo uz mogućnost lociranja nego i aktiviranja zvuka, ukoliko se recimo mačka sakrila u nekom ormaru ili ispod kreveta.Sve je veći broj osoba koje u Republici Hrvatskoj nestaju - prema podacima MUP-a RH godišnje nestane oko 2500 ljudi pa i uz korištenje pametnih satova možemo utjecati na smanjenje ove brojke.


Cijene pametnih satova Wonlex su od 649 do 1149 kuna, a dostupni su preko web i Facebook stranice Vergos Media. U tijeku su božićni popusti pa se tako sat Explorer umjesto 649 kuna može nabaviti za 519 kuna.


Model Explorer
gadgeti

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

gadgeti

Bežični zvučnik meanIT Mini HiFi B2