Novosti
Prvi povezivi pametni sat iz TAG Heuera – Connected!
Ocijeni novost:

Prvi povezivi pametni sat iz TAG Heuera – Connected!

Autor: | 10.11.2015 u 11:23

Novi pametni sat dolazi iz Švicarske i to od u luksuznom "điru", koristi Intel skalameriju te je pogonjen Android Wearom.


Tag Heuer, skupa s Intelom te Googleom otkriva novi sat kojeg je dizajnirao TAG Hauer, a unutrašnjost ispunio Intel. Sve se to zaokružilo Android Wearom koji nudi zaista puno. Ime – Tag Heuer Connected!


Radi se dakle o luksuznom satu  koji ne odstupa od tradicionalnog dizajna . Sat je težak 52 grama te je tanak 12,8 mm.


Sa strane se može naći gumb za određene kontrole pa stoga ne trebate cijelo vrijeme prelaziti prstom preko ekrana. Tu je i IP67 certifikat vodootpornosti.

Radi se o satu koji ima 1,6 GHz dvojezgreni procesor, 1 GB RAM memorije te 4 GB memorije za pohranu korisničkih podataka. Ekran iznosi 1,5-inča (360 x 360 točaka, 240 ppi, LTPS LCD).


Baterija je kapaciteta 410 mAh te možete napuniti TAG Heuer sat koristeći bežičnu tehnologiju. Naravno, Bluetooth je podržan.

Android Wear je u biti srce ovog pametnog sata što znači da je oko 4000 aplikacija dostupno odmah za instalaciju, a možete TAG Heuer povezat i s iOS uređajima, ne samo Android.


Popriličan broj stvari na zaslonu mogu biti modificirane, uključen je alarm i timeri te prikaz vremenske prognoze, uključite u to i Google Fit sa svim relevantnim podacima i imate moderni pametni sat koji izgleda kao tradicionalni sat.


Cijena Tag Heuer Connecteda je 1,100 funti te se dobije i dvogodišnja garancija. Dostupne boje su: plava, zelena, narandžasta, crvena, bijela i crna. Nakon dvije godine čak možete zamijeniti svoj


gadgeti

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

gadgeti

Bežični zvučnik meanIT Mini HiFi B2