Novosti
Google Play servis promijenio izgled
Ocijeni novost:

Google Play servis promijenio izgled

Autor: | 10.04.2013 u 14:33

Servis za kupovinu te besplatno preuzimanje Android aplikacija je opet promijenio izgled. Pogledajte kako izgleda i što je točno novo.


Google Play redizajn je vidljiv na mobilnim uređajima, točnije – na pametnim telefonima te tabletima. Redizajn Google Play čini atraktivnijim, ljepšim te lakšim za pretraživanje sadržaja koji vas zanima.


Fokus je na većim slikama koje se odmah prikazuju pred korisnikovim očima. Kako prelazite sliku novi prijedlozi dolaze sa strane te uvijek možete vidjeti više u manje prostora. Npr. odete na „chechkout“ kako bi kupili tj. platili aplikaciju no još uvijek možete pregledavati neki od novih sadržaja.
Zgodno ...


Ne samo to već slike koje se prikazuju na Google Play sučelju izgledaju uglađenije kao i samo sučelje. Izgleda sjajno i to su poboljšanja vrijedna spomena.Nešto malo drugačije ...


Inače, novi Google Play sa ovim izmjenama je dostupan na svim mobilnim uređajima koji koriste Android Froyo 2.2 ili neku noviju inačicu Google Androida. Ukoliko još uvijek niste u mogućnosti pogledati novi Google Play – pričekajte jer je samo pitanje vremena kada ćete to moći (obično za nekoliko dana).


Google

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Google

Ovo su najviše preuzimane aplikacije za Android u 2016