Novosti
BlackBerry Colt – novi BBX uređaj
Ocijeni novost:

BlackBerry Colt – novi BBX uređaj

Autor: | 27.10.2011 u 1:55

Već smo pisali o BBX supertelefonima, a sad se špekulira da će BlackBerry Colt biti upravo prvi u nizu koji dolazi na tržište.


BBX platforma je već neko vrijeme objavljena skupa sa BBX operativnim sustavom za nove pametne telefone i tablete. Tragove ovih naznaka smo mogli vidjeti na BlackBerry Playbooku. No ipak traži se novi OS na jednom smartphoneu.


Koji bi to mogao biti pitate se? Pa prema zadnjim izvorima to će biti BlackBerry Colt – sličan Torch 9860 modelu, a tanji od modela Bold 9900. Vjerojatno će dijeliti i dosta sličnog hardvera sa ova dva uređaja.


Unatoč tome BlackBerry Colt je postao „mitološko biće“ i špekulacije idu dalje te mu se „prišio“ dvojezgreni procesor, ekran veći od četiri inča te 900 piksela vertikalne rezolucije. U cijelom paketu bi trebala doći prednja i bočna kamera. Baterija bi trebala biti slična onoj u Playbooku.


BlackBerry Colt možemo očekivati tijekom 2012. godine, a poznavajući RIM sigurni smo da „curenja“ neće izostati. U svakom slučaju bilo je i vrijeme da kanadska firma lansira jedan dvojezgreni smartphone.


 


HTC

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

HTC

Naš prvi dodir s HTC U Ultra i HTC U Play