Novosti
HTC One - dolazi novi Android 4.2.2 i HTCpro certifikat
Ocijeni novost:

HTC One - dolazi novi Android 4.2.2 i HTCpro certifikat

Autor: | 12.07.2013 u 16:31

Treće tromjesečje 2013. godine donosi Android Jelly Bean 4.2.2 na HTC One. Isto tako dobiva sigurnosni certifikat „HTCpro“.


HTC One je pametni telefon čije ste ime mogli često pronaći na Mobil.hr portalu. Tijekom trećeg tromjesečja ove godine dobiva hvaljeni Android 4.2.2. sustav. Inače, ovdje možete pronaći i HTC One test.


No koje točno promijene donosi Android 4.2.2. te koje su automatski i nove prednosti HTC One modela koji je u biti i nedavno predstavljen publici?


Zahvaljujući nadograđenom iskustvu sa sučeljem Sense, početni zaslon će biti još osobniji. HTC BlinkFeed element će biti unaprijeđen i to ugradnjom Instagrama, čime će se povećati količina važnih osobnih informacija koje se pojavljuju izravno na početnom zaslonu uređaja. Nadalje, prilagodba izgleda i postava početnog zaslona također će biti fleksibilnija.
Primjer kvalitete ...

Tu je i Daydream screensaver tj. „čuvar zaslona“, a ljubitelji kontrole će do svojih opcija brže kroz Quick Panel.


Multimedija isto dobiva neke prednosti s novim Androidom -  HTC Music Channel te mogućnost „zaključavanja“ fokusa na kameri i ekspozicije u aplikaciji za kameru. S tom će nadogradnjom korisnici dobiti dvostruko više tema za stvaranje profesionalnih „video naglasaka“ raznih događanja, što je savršen pratitelj kamere Ultrapixel.


Osim toga, unaprijeđena aplikacija za gledanje TV-a preko sučelja HTC Sense korisnicima će omogućiti organiziranje TV programa prema programima na njihovim TV/Set-top Boxovima.


Što je s HTCpro certifikatom? Pa HTC One postaje prvi u EMEA regiji s takvim certifikatom te je to u biti certifikat dokaza o nadmašivanju korisničkih očekivanja.


Kao prvi uređaj s certifikatom HTCpro, novi HTC One donijet će niz mobilnih rješenja za poslovne korisnike, uključujući unaprijeđenu sigurnost i zaštitu zahvaljujući naprednoj 256-bitnoj enkripciji, smjernicama za sigurne lozinke, mogućnosti brisanja podataka na daljinu te cijelom nizu opcija za veću produktivnost koje su kompatibilne s grafičkim korisničkim sučeljem HTC Sense. Osim toga, podatke štiti i sigurna mrežna povezivost putem virtualne privatne mreže (VPN), a tu je i VPN podrška korporacije Mocana u zaštiti podataka na razini mreže.


To se nadovezuje i na upravljanje mobilnim uređajima za zaštitu (MDM), ali i konfiguriranje te revidiranje podataka kao i upravljanje istima bit će dostupni na vašim uređajima zahvaljujući strateškim partnerstvima s vrhunskim isporučiteljima MDM opreme koje preferiraju poslovni korisnici. Ovo uključuje AirWatch, MobileIron i mnoge druge


Sve u svemu vesele vijesti iz HTC-a, mobitel ovog kalibra svakako zaslužuje nagrade, a novi operativni sustav je uvijek lijepo vidjeti o kojem god uređaju se radilo.


HTC

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

HTC

Naš prvi dodir s HTC U Ultra i HTC U Play