Novosti
HTC One M8 i Desire obitelj mijenjaju financije u korist HTC-a
Ocijeni novost:

HTC One M8 i Desire obitelj mijenjaju financije u korist HTC-a

Autor: | 07.08.2014 u 21:48

HTC je objavio izvještaj o poslovnim rezultatima drugog tromjesečja 2014. godine koje je završilo 30. lipnja. Pogledajmo!


HTC se vratio u profitabilnu sferu – potaknuti prodajom modela HTC One (M8) te HTC One mini 2 modela skupa s Desire 816 primjerkom – sve nekako ide bolje i bolje.


HTC One (M8) i Desire 816 nastavljaju s dominacijom u Tajvanu, a HTC se po prvi put plasirao na vodeću poziciju i brojem isporučenih uređaja i vrijednošću isporuka. Ukupni prodajni zamah bio je značajan u Kini i Indiji, što je rezultat dobre opskrbljenosti cjelokupnim portfeljem proizvoda na ova tržišta, koja rastu strahovito brzo.

Superioran dizajn i tehničke mogućnosti HTC-ovih proizvoda nastavljaju oduševljavati. Tako su u lipnju HTC One (M8) i maska HTC Dot View osvojili još jedno priznanje - zlatnu medalju na natječaju dizajna i inovacija Computex d&i awards, koji organiziraju Tajvansko vijeće za razvoj vanjske trgovine (TAITRA) i Međunarodni forum dizajna iF.


HTC najavljuje sljedeće smjernice za tekuće tromjesečje: očekivani prihodi u rasponu od 42 do 47 milijarde tajvanskih dolara: očekivana bruto profitna marža od 22,50% do 23,00%, očekivana dobit po dionici u rasponu od 0,05 do 0,69 tajvanskih dolara.


HTC

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

HTC

Naš prvi dodir s HTC U Ultra i HTC U Play