Novosti
HTC One - proglašen najboljim naprednim telefonom u Europi
Ocijeni novost:

HTC One - proglašen najboljim naprednim telefonom u Europi

Autor: | 22.08.2013 u 20:51

Za razdoblje 2012-2013. godine HTC je dobio još jednu nagradu. Ova se pak veže za jedan od njegovih najboljih modela.


HTC One je već dobio paletu raznih nagrada, ali ova je stvarno ugledna. Udruženje EISA (European Imaging and Sound Association)  je proglasila ovaj mobitel odnosno pametni telefon kao najboljim u Europi za razdoblje od 2012-2013. godine.


Stručni žiri koji stoji iza nagrade EISA-e pohvalio je „pametni telefon koji će u budućnosti svi nastojati nadmašiti“, posebno istaknuvši softversko rješenje HTC Sense koje donosi „jedinstveno korisničko iskustvo, uključujući BlinkFeed koji početni zaslon ispunjava personaliziranim nizom aktualnih vijesti, najnovijih informacija s društvenih mreža, fotografija i video uradaka“.
BlinkFeed mogućnost ...


HTC One se može pohvaliti čvrstim aluminijskim kućištem, zaslonom Super LCD visoke razlučivosti (Full HD) od 4,7 inča (11, 9 cm) te naprednim performansama kada su u pitanju slike, uključujući HTC-ovo jedinstveno rješenje Zoe. Osim toga, taj pametni uređaj nastavlja s predvodništvom na područjima dizajna, obrade slika i zvuka.


Ovaj model je opremljen i kamerom od četiri megapiksela (UltraPixel tehnologija). Prednji stereo zvučnici dolaze zajedno s rješenjem Dr. Dre's Beats Audio koje korisnicima pruža besprimjerno audio iskustvo.


Oglasio se i Peter Chou, glavni izvršni direktor HTC-a: „Oduševljeni smo činjenicom da i šest mjeseci nakon predstavljanja HTC One nastavlja dobivati priznanja za najbolji telefon na tržištu.“.


U svakom slučaju sve bolje vijesti za tvrtku HTC koja se ovih zadnjih godina žestoko bori s recesijom te padom poslovanja.


HTC

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

HTC

Naš prvi dodir s HTC U Ultra i HTC U Play