Novosti
Microsoft i HTC surađuju - predstavljen Windows Phone 8X Microsoft i HTC surađuju - predstavljen Windows Phone 8X Microsoft i HTC surađuju - predstavljen Windows Phone 8X Microsoft i HTC surađuju - predstavljen Windows Phone 8X Microsoft i HTC surađuju - predstavljen Windows Phone 8X
Ocijeni novost:

Microsoft i HTC surađuju - predstavljen Windows Phone 8X

Autor: | 19.09.2012 u 22:00

Veoma interesantan primjerak dolazi ravno iz HTC-a uz pomoć Microsofta. Novi smartphone Windows Phone 8X bi mogao uzdrmati konkurenciju.


Na prvi pogled izgleda kao kopija novih Nokia Lumia uređaja, a na drugi – veoma detaljno izrađen uređaj vrijedan pozornosti. Radi se o još jednom članu jedne nove obitelji.


4,3-inčni zaslon (720p, Super LCD 2, 341 ppi) koji odlično prikazuje cijeli spektar boja se našao unutar 132.35 x 66.2 x 10.12mm kućišta. Inače ove brojke ne odaju neki veliki dojam da je uređaj tanak, ali ipak se radi o dobro izrađenom kućištu koji stvara tu optičku varku.


Unutar kućišta se nalazi i 1,5 GHz dvojezgreni S4 procesor te 1GB RAM memorije (16 GB memorije je tu samo za korisničke potrebe). HTC Windows Phone 8X ima nešto bolju bateriju (izdržljiviju) nego Windows Phone 8S – 1,800 mAh.


Ovaj puta su iz Microsofta dopustili da novinari isprobaju ovaj komad hardvera (za razliku od onda kad smo mi bili na predstavljanju Windows Phone 8 uređaja u Berlinu - npr. ATIV S) te sami Windows Phone 8 pa je hands-on video već prisutan na mreži svih mreža.
Napokon u rukama ...


Ako nešto moramo napomenuti u vezi Windows Phone 8X uređaja - to je zasigurno činjenica da ne podržava microSD utor. To neće mnoge zasmetati budući da će izvor zabave/interesa naći u drugim stvarima kao što je podrška za NFC ili kamera od 8 megapiksela (LED bljeskalica) .


Ako gledamo zvuk tj. njegovu reprodukciju bitno je naglasiti da je tu i Beats Audio tehnologija za njegovo poboljšanje, a sigurni smo kako ovako lijepo dizajnirani uređaj neće biti teško nositi sa sobom na jutarnji trening.


Sve u svemu još jedan solidan potez iz HTC-a koji će predstaviti jako dobru konkurenciju za ostatak novopredstavljenih uređaja na tržištu.


HTC

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

HTC

Naš prvi dodir s HTC U Ultra i HTC U Play