Novosti
Jubilarni 50. CES
Ocijeni novost:

Jubilarni 50. CES

Autor: | 05.12.2016 u 17:16

Las Vegas je svake godine vjesnik tehnoloških novosti za tekuću godinu, a tako će biti i početkom siječnja 2017.


Od 5. do 8. siječanja 2017. Las Vegas će postati središte svijeta što se tiče tehnologija, a nastupit će i nekoliko hrvatskih tvrtki. Sljedeći CES je jubilarni te se održava po 50-ti put. U smjeru Vegasa krenut će tisuće tehnofila kako bi vidjeli dašak budućnosti koja nam stiže, najnovije gadgete, startupe, a iz Hrvatske do Las Vegasa možete doći i preko Ambasade SAD-a.


Pogodnost koju ćete moći ostvariti uz pomoć američkog veleposlanstva u Zagrebu je besplatna registracija na sam sajam, ali i niz drugih pogodnosti. Ukoliko ste već samostalno obavili registraciju na CES i platili, veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu će vam omogućiti da novac refundirate te im se svakako u tom slučaju obratite.Ljubazni djelatnici američkog veleposlanstva će vam otkriti i kako na najpovoljniji odnosno najjeftiniji način doći do Las Vegasa, uz najpovoljnije opcije leta zrakoplovom te povoljan smještaj za vrijeme samog sajma kroz ponudu putničke agencije Putujbolje.com.


Američko veleposlanstvo u Zagrebu organizirat će za vas i prijem na sajmu (Global Matchmaking and International Reception), nudi mogućnost ugovaranja B2B sastanaka s izlagačima na sajmu, besplatan pristup International Commerce Centru (ICC) namijenjenom poslovnim delegatima (besplatan internet, piće i privatne sale za sastanke, prevoditelji su također na raspolaganju) te organizirano druženje s članovima poslovnih delegacija širom svijeta.


Sve ove pogodnosti ostvarit ćete bez naknade Trgovinskom uredu Veleposlanstva, a javiti se možete na adresu suzana.vezilic@trade.gov ili na telefon 01-661-2224.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program