Novosti
Nova Uber aplikacija s novim mogućnostima Nova Uber aplikacija s novim mogućnostima Nova Uber aplikacija s novim mogućnostima Nova Uber aplikacija s novim mogućnostima
Ocijeni novost:

Nova Uber aplikacija s novim mogućnostima

Autor: | 14.11.2016 u 17:21

Redizajnirana aplikacija Uber uz jednostavnije korištenje dobit će i nove funkcionalnosti.


Redizajn aplikacije Uber stiže četiri godine nakon posljednjeg redizajna iz 2012. godine, a cilj je bio pametnija aplikacija za korisnike koji će uz jednostavnost i čistu estetiku ugodnije koristiti uslugu naručivanja prijevoza.


Nova Uber aplikacija osmišljena je s korisnikom u planu te se na početnom ekranu aplikacije odmah pita „Kamo ste krenuli?“. Novost je što više ne morate znati točnu adresu restorana u koji idete nego je dovoljno napisati njegov naziv, moguće će biti povezivanje telefonskih kontakata s Uber aplikacijom pa ćemo pri odabiru odredišta moći upisati samo ime našeg prijatelja.Od sada je s početnog ekrana moguće odabrati lokaciju koju često koristimo - posao, kuća ili recimo teretana. Korisniku se na ekrana njegovog smartfona prikazuje i okvirna cijena koliko bi korištenje usluge UberX ili Select moglo koštati. Nova Uberova aplikacija „uči“ iz vaših rutinskih radnji pa ako ste čest korisnik vidjet ćete „prečice“ koje predviđaju kamo biste možda željeli ići i sa samo jednim dodirom po ekranu možete pokrenuti zahtjev za vožnjom. To znači da sve možete pokrenuti tek jednim dodirom po zaslonu telefona.Velika novost svakako je i optimalna točka čekanja Uber vozila (na kojoj ćemo dočekati vozilo) pa na taj način možemo uštedjeti vrijeme i novac ukoliko recimo iz zagrebačke Gundulićeve ulice idemo u smjeru istoka pa se šetnjom za jedan blok dalje može uštedjeti i do deset minuta vožnje izbjegavanjem vožnje po jednosmjernim ulicama koje vode prema željenoj lokaciji na istoku grada.


Aplikacija nudi mogućnost više profila kako bismo mogli Uber aplikaciju koristiti za privatne i poslovne vožnje, ali i dijeliti ju s članovima obitelji, dragom osobom ili prijateljima. Moguća je istovremena vožnja dviju i više osoba kad u aplikaciji imamo više profila.Uberovci su u Zagrebu preko UberEATS najavili naručivanje hrane na kućnu adresu te opciju povezivanja aplikacije s kalendarom u mobitelu pa će se na taj način svi vaši sastanci i zakazani susreti automatski pojaviti na zaslonu kao „prečice“ i tako vas poštedjeti „kopanja“ po nekoj drugoj aplikaciji kako biste došli do prave adrese. Usluga se sve više koristi, naročito nakon što su nedavno uveli mogućnost plaćanja vožnje gotovinom, a za ovogodišnje Martinje su imali rekordnu potražnju za vožnjama.


Nova aplikacija će do kraja godine biti dostupna svim korisnicima iOS i Android telefona u cijelom svijetu, a pojedini korisnici su već i u Hrvatskoj dobili mogućnost nadogradnje na verziju koja počinje brojevima 3.2.2.


Aplikacija Uber je pokrenuta prije sedam godina u San Franciscu, a s vremenom je proširena usluga na niz korisničkih potreba - od UberBLACK-a i uberX-a do uberPOOL-a (uberX za sada nije u planu za grad Zagreb, ali bi mogao ubrzo doći na red). Danas se uslugom aplikacije koriste milijuni ljudi u više od 450 gradova svijeta.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program