Novosti
Oni misle za stvarno - meanIT brand za gadgete
Ocijeni novost:

Oni misle za stvarno - meanIT brand za gadgete

Autor: | 16.11.2012 u 14:14

Novoosnovani brand na hrvatskom tržištu pruža veliki asortiman gadgeta, IT uređaja te dodatne opreme. Pogledajmo što nude.


meanIT će obradovati ljubitelje IT-a i elektronike. Pažljivom selekcijom ponude, MeanIT posebnu pažnju poklanja proizvodima koji svojom univerzalnošću olakšavaju korisnicima upotrebu IT uređaja te im se nalaze pri ruci u svakodnevnim poslovima, na putovanju ili u tijeku rekreacije i zabave.


Upravo sada kada dolazi vrijeme darivanja i blagdana možete "ubosti" koji jeftiniji no kvalitetan komad hardvera ili gadgeta općenito za sebe i svoju obitelj.


Premisa se stavlja i na suvremeno doba, odnosno - kada svakodnevni elektronski uređaji postaju nužnost, značajno je na jednom mjestu imati univerzalne punjače, automobilske punjače i odgovarajuće priključke koji omogućavaju USB punjenje i prijenos podataka – bilo da je riječ o novoj generaciji smartphone ili iPhone uređaja – te odgovarajuće nastavke za različite tipove utičnica u stranim zemljama.


meanIT u svojoj ponudi ima i držače (posebno dizajnirane, koji su novost na hrvatskom tržištu i čvrsto prianjaju na staklo i na gotovo sve druge površine) za mobilne uređaje i navigacije  unutar automobila. Novitet je ponuda mobitela koji podržavaju dvije SIM kartice.


Tvrtka između ostaloga tvrdi da u ponudi ima memoriju za sve uređaje koji koriste SD i micro SD kartice, a za sportaše i rekreativce kamera koja se nosi na tijelu s posebnim kućištem za podvodno snimanje do 30 m, a koja u punoj HD rezoluciji brine da nezaboravni doživljaji na skijanju, ronjenju ili čak u ekstremnim sportovima ostanu trajno zabilježeni.


Možda najzanimljiviji proizvod je upravo digitalna špijunka za ulazna vrata, diskretan i koristan dio opreme svakog kućanstva ili ureda, koji se montira na mjesto postojeće špijunke bez ikakvih dodatnih radova te omogućuje lagan pristup djeci i starijim osobama; mobitel s velikim tipkama i upotrebom dvije SIM kartice; ArmBand torbica s povezom za ruku za nošenje mobilnih uređaja tijekom sporta i rekreacije i mnogi drugi gadgeti.


Dodatne informacije potražite na stanicama Intelkoma i meanIT-a.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program