Novosti
Schneider Electric lider u upravljanju podatkovnim centrima
Ocijeni novost:

Schneider Electric lider u upravljanju podatkovnim centrima

Autor: | 24.01.2017 u 14:54

Schneider Electric je treću godinu zaredom potvrđen globalnim predvodnikom u području upravljanja infrastrukturom podatkovnih centara.


Gartner Magic Quadrant je u svojem izvješću Schneider Electric proglasio liderom u kategoriji upravljanja infrastrukturom podatkovnih centara (DCIM - Data Center Infrastructure Management) za svoj StruxureWare softverski paket.


Gartnerov opsežan proces provjere temelji se na 15 kriterija evaluacije prilikom kojih se mjeri 'cjelovitost vizije' i 'sposobnost izvedbe'. Sa Struxure Ware rješenjima za podatkovne centre Schneider Electric olakšava korisnicima nadzor i analiziranje infrastrukture kako bi se održao integritet podatkovnog centra te umanjili rizici od zastoja i troškovi održavanja te povećao i optimizirao operativni učinak.


StruxureWareTM za podatkovne centre tvrtke Schneider Electric omogućuje maksimalnu efikasnost tijekom cijelog životnog ciklusa podatkovnog centra, počevši od dizajna i izgradnje do početka rada, te procjenu i planiranje, kako za pružatelje usluga kolokacije tako i za same korisnike.


StruxureOn, digitalna usluga koja povezuje fizičku infrastrukturu podatkovnih centara sa Schneider Electric cloud uslugom, omogućuje trenutan uvid u učinkovitost sustava, održavanje i potrebe usluge putem mobilne aplikacije te koristi analize bazirane na prikupljenim podacima, kako bi proaktivno ukazala na potencijalne greške, što drastično poboljšava servisiranje ključne opreme prije nego nastane kvar.


"Nadolazeći trendovi poput Internet of things, konvergencije, everything-as-a-service (XasS), te cloud tehnologije, povećavaju složenost podatkovnih centara i samim time povećavaju njihovu cijenu. Kako bi se osigurao maksimalan povrat investicije podatkovnih centara - bez obzira na okruženje - potrebno je da rade na fleksibilan, dobro umrežen i inteligentan način utemeljen na brzom protoku podataka", rekla je Kim Povlsen, potpredsjednica i generalna direktorica odjela za digitalne usluge i softver podatkovnih centara tvrtke Schneider Electric. "Vjerujemo da treće priznanje zaredom Gartnerovog Magic Quadranta za DCIM dokazuje širinu i dubinu Schneiderovog DCIM paketa, uključujući i nedavno lansiran StruxureOn™, baziran na cloud tehnologiji te StruxureWareTM Data Center Operation 8.0, namijenjen pružateljima usluga kolokacije. Spomenuta rješenja u potpunosti iskorištavaju potencijale Interneta stvari i premošćuju raskorak između informatičke tehnologije i postrojenja. Na taj način omogućuju menadžerima podatkovnih centara potpun uvid u sva sredstva, sposobnost planiranja kapaciteta, upravljanje rizicima te im pružaju predvidljivost održavanja, nužnu za povećanje efikasnosti i pouzdanosti".


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program