Novosti
Što možemo očekivati novo na CES 2017?
Ocijeni novost:

Što možemo očekivati novo na CES 2017?

Autor: | 03.01.2017 u 11:15

CES 2017 u Las Vegasu održava se po 50. put. Donosimo predviđanja što bi se moglo vidjeti na sajmu.


Mnoge kineske brandove vidjet ćemo u globalnom nastupu te će izaći izvan granica Kine. Xiaomi, LeEco, TCL, Hisense izaći će izvan granica i pokušati pronaći svoje mjesto pod suncem na velikom tržištu pametnih telefona.


Virtualna, proširena i miksana stvarnost, roboti, dronovi, slušalice su područja u kojima možemo očekivati novitete.


Pametni dom je tema koja će se protezati kroz ovogodišnji CES jer ćemo Smarthome uskoro imati svugdje oko nas. IoT postaje dio stvarnosti, a različiti uređaji će preko Wi-Fi mreže biti spojeni na internet i postat će pametni - perilice, sušilice rublja, hladnjaci, žarulje, razni drugi aparati u kuhinji... Na njih će se vezati glasovni pomoćnici koji će nam asistirati u raznim situacijama te ćemo se kroz kuću kretati i razgovarati (komunicirati) s uređajima (Apple Siri, Google Home, Microsoft Cortana, a očekujemo i da Samsung nešto predstavi).


Laptopi i hibridna tablet rješenja 2-u-1 te futuristički koncepti i prototipovi će sigurno privući pozornost posjetitelja i javnosti koja će pratiti CES i predstavljene novitete.


Televizori će biti sve veći, a uz bolju svjetlinu panela postat će još bolji za gledanje uz HDR i 4K rezoluciju. Možda pojedini proizvođači predstave koncepte sljedeće generacije televizora, uz predstavljanje novih projektora.


Sljedeća tema koju će zahvatiti pojam pametni svakako su automobili koji će uz razne senzore, električne kontrole i računalni hardver samostalno voziti, a bit će predstavljeno sve više električnih automobila.


CES 2017 održava se od 5. do 8. siječnja 2017, a očekuje se da će ga posjetiti oko 165.000 ljudi. Svoje novitete će izložiti 3800 izlagača iz 150 zemalja u 24 različite kategorije, na površini od 2,4 milijuna kvadratnih metara. Bit će ovo odlična najava noviteta za 2017, netom prije Mobile World Congressa u Barceloni.


Info

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Info

Croadria predstavila odličan affiliate program