Novosti
Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama
Ocijeni novost:

Ekskluzivno! Imamo supertelefon LG G2 u rukama

Autor: | 11.09.2013 u 10:43

Mobil.hr se prvi u Hrvatskoj dokopao novog LG-ja G2. Kratki podsjetnik: G2 je pametni telefon sa Snapdragonom 800 koji kucka na taktu od čak 2,26 GHz, a ima dijagonalu od 5,2 inča i bateriju od čak 3000 mAh.


Nakon što smo jedini iz Hrvatske u kolovozu bili u New Yorku na predstavljanju smartphonea LG G2, sada ga prvi imamo i u Hrvatskoj u rukama. Krenuli smo s testiranjem, uskoro ćemo objaviti video s prvim dojmovima.


Oduševio nas je alarm - nakon što odzvoni, na ekranu se automatski pojavila vremenska prognoza. Naravno, moguće je birati i druge funkcionalnosti kao što su recimo automatsko otvaranje e-maila, glazbenog playera... Ima toga jako puno zanimljivog. LG je pogodio „u sridu“.


Donosimo nekoliko fotografija u našoj galeriji.


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj