Novosti
EKSKLUZIVNO Isprobali smo novi LG G4 u Londonu - i lijep i pametan EKSKLUZIVNO Isprobali smo novi LG G4 u Londonu - i lijep i pametan EKSKLUZIVNO Isprobali smo novi LG G4 u Londonu - i lijep i pametan EKSKLUZIVNO Isprobali smo novi LG G4 u Londonu - i lijep i pametan
Ocijeni novost:

EKSKLUZIVNO Isprobali smo novi LG G4 u Londonu - i lijep i pametan

Autor: | 28.04.2015 u 19:57

Novi LG G4 je prvi mobitel koji ima stražnji poklopac od prave kože, odličan ekran, a kamera je s ručnim postavkama dobila odlike punokrvnog fotoaparata.


Na modelu LG G4 osjeti se utjecaj modela LG G Flex2 jer je ekran lagano zakrivljen, ali jedva primjetno, što je naše oko odmah primijetilo na svjetskoj premijeri održanoj u Londonu na kojoj je novinar Mobila bio jedini novinar iz Hrvatske.


 


Glavna stvar koja će LG G4 razlikovati od svih mobitela na tržištu je kožni poklopac na pozadini telefona. Radi se o pravoj koži, koja po sredini ima i prošiv, a tekstura kože je lagano hrapava, kao što ju možemo vidjeti na kožnim sjedalima u skupim automobilima. Stražnji poklopac dolazi u pet različitih boja - crnou, konjak, plavoj, bordo i sivoj. Sve su boje unikatne i zaista smo se uz novi LG G4 osjećali posebno. Dakle, wow efekt je postignut, telefon je posebniji u odnosu na sve druge mobitele na tržištu i ima cool efekt. Osim, ako niste ljubitelj kože, naravno. Tada ćete odabrati klasični, plastični poklopac koji ima metalni finiš što se tiče izgleda.


 


Sa sobom u London ponijeli smo i stari model LG G3. Primjetno je kako je telefon u dimenzijama nešto narastao, produžetak se nalazi ispod ekrana, ali taj dio nema nikakvu funkciju jer su tipke na odličnom 5,5 IPS Quantum ekranu rezolucije 1440x2560 smještene na dnu ekrana. Kako je već i najavljeno, novi ekran ima bolju svjetlinu, što je bio nedostatak LG G3 modela, bolji je kontrast dok su boje ostale iste živosti.


Povećanje tijela telefona LG G4 nije donijelo ništa jaču bateriju, i dalje je kapacitet 3000 mAh, ali je Android 5.1 dobro optimiziran za Qualcomm Snapdragon 808 čipset.


 


Oduševljava i kamera od 16 megapiksela koja nudi tri moda - jednostavni, automatski i ručni. Ako ste profić ili želite istraživati svijet fotografije onda je ovo zaista pravi foto-mobitel za vas jer se nude mnoge postavke u daleko većem rasponu nego što ih nude inače mobiteli na tržištu.


 


Prodaja LG-ja G4 počinje krajem svibnja.


 


Uskoro ćemo na Mobil donijeti još dojmova o novom LG G4 direktno iz Londona.


Lg

Komentari

mobil.hr

28. travnja 2015 - 22:20 Prijavi neprimjeren komentar

na ovom testnom je bio 5.1

Sayler

28. travnja 2015 - 20:40 Prijavi neprimjeren komentar

Dolazi sa 5.1 ili je 5.0.2. Mislim da sam negdje pročitao da dolazi sa 5.0.2.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj