Novosti
LG G2 - pogledajte zašto je bolji s Kit Kat-om!
Ocijeni novost:

LG G2 - pogledajte zašto je bolji s Kit Kat-om!

Autor: | 16.05.2014 u 11:36

Android Kit Kat već neko vrijeme pronalazi svoj put do novog LG flagshipa – G2. Pogledajte kako ga novi Android može oplemeniti ...


LG G2 je neko vrijeme koristio Android 4.2.2 Jelly Bean, takav je i na kraju krajeva – došao na tržište. Sada je ipak vrijeme da se okrene prema novijoj inačici – Android Kit Kat.


KnockOn (dupli tap za buđenje ekrana) je brži i dok se web stranica učitava sa strane – uopće nema "kočenja". Online video sadržaj se isto brže izvodi.

Također ovo vrijedi i za camera app te je brzina "shuttera" poboljšana. Galery app se čak dva puta brže otvara, a sve skupa je to neko ubrzanje od 17 posto, ako gledamo cjelokupni rad uređaja.

Ovo je svakako informacija o kojoj treba dobro razmisliti, napraviti backup te provjeriti upute o ažuriranju jer ruku na srce – svi želimo brži uređaj, ali da to bude sigurna tranzicija.


Lg

Komentari

Ivša

16. svibnja 2014 - 14:42 Prijavi neprimjeren komentar

Rečeno je da kit kat na lg g2 kreće u ožujku s nadogradnjom. Ja ga na svom lg g2 još nisam dobio. Da li ta nadogradnja još traje ili? Kako se još može taj problem rješiti. Mob je kupljen u AloAlo.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj