Novosti
LG K serija označava novi početak za južnokorejsku tvrtku LG K serija označava novi početak za južnokorejsku tvrtku LG K serija označava novi početak za južnokorejsku tvrtku
Ocijeni novost:

LG K serija označava novi početak za južnokorejsku tvrtku

Autor: | 06.01.2016 u 22:14

Novi nasljednici L serije dolaze na masovno tržište. LG dolazi s praskom, pogledajte kakvim – K10 i K7!


LG K10 i K7 su novi pametni telefoni iz LG K serije te prvi nude filozofiju dizajna "Glossy pebble". Radi se o novom, suvremenom elegantnom izgledu s zakrivljenim linijama. Slike su u galeriji. Izgleda fora.


Ok, što se tiče specifikacija – LG K10 dolazi s zaslonom od 5,3-inča dok ima procesor od 1,2/1,3 (ovisno o inačici) GHz – četverojezgre i osmojezgrene inačice su isto prisutne.

Kamera je za LTE model npr. 13 megapiksela dok je prednja 8 megapiksela ili čak 5 megapiksela. Kod 3G inačice glavna je 8 megapiksela dok je prednja ista kao i kod LTE modela.


Memorija – 2 GB/1,5 GB/1 GB dok je interna isto ovisno o inačici – 16 GB ili 8 GB. Baterija  - 2300 mAh.

Što se modela LG K7 tiče tu nalazimo 5-inčni zaslon FWVA te procesor s četiri jezgre – 1,1 GHz ili 1,3 GHz. Kamera – glavna je 8 megapikselna ili ima tek 5 megapiksela. Prednja je u svim slučajevima 5 megapiksela.


Baterija je sazdana od 2125 mAh, dolazi u titan boji kod LTE inačice te standardne: bijela, crna i zlatna za 3G.


Gesture Shot i Interval Shot su fora stvar. Gesture Shot omogućava korisnicima snimanje fotografija podizanjem i stiskanjem šake ispred objektiva. Dvostruko stiskanje šake automatski pokreće Gesture Interval Shot i snimanje više uzastopnih fotografija.


Sve u svemu fora modeli, K serija će biti vruća roba u 2016. godini!


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj