Novosti
LG Optimus G došao u prodaju - četverojezgreni procesor, ekran veličine 4,7 inča
Ocijeni novost:

LG Optimus G došao u prodaju - četverojezgreni procesor, ekran veličine 4,7 inča

Autor: | 07.05.2013 u 18:09

Novi proizvod tvrtke iz Južne Koreje je dostupan! Naravno, obožavatelji će se snaći i kupiti uređaj, pročitajte vijesti.


LG Optimus G je moderni pametni telefon koji sa zaslonom od 4,7 inča te kojeg krasi četverojezgreni procesorima. Uređaj pruža superiorno iskustvo za surfanje Internetom, igranje igara, napredno korisničko sučelje, grafičke aplikacije i dulje trajanje baterije.


Osim primjene vrhunske tehnologije i sudjelovanja najboljih partnera u stvaranju telefona vrhunskih performansi, LG u svom Optimusu G nudi i elegantan i tanak dizajn te velik kapacitet baterije što sve pridonosi iznimnom vizualnom, a posebice korisničkom iskustvu.

Dok drugi telefoni uglavnom imaju baterije kojima životni vijek završava na 500 ciklusa punjenja, LG Optimus G nudi i 800 ciklusa kod 80-postotnog punjenja.
Novi model tvrtke LG ...


Kamera? Trinaest megapiksela. Kamera je opremljena modernim tehnologijama, a uređaj je sposoban učitavati HD video sadržaj.


Gdje i kako? U Tele2 ponudi ovaj napredni pametni telefon može se kupiti po redovnoj cijeni od 895 kuna i 135 kuna mjesečno iduća 24 mjeseca u tarifi 150 kuna uz mjesečni račun


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj