Novosti
LG otkrio LG UX 4.0 - saznajte o čemu se radi LG otkrio LG UX 4.0 - saznajte o čemu se radi LG otkrio LG UX 4.0 - saznajte o čemu se radi LG otkrio LG UX 4.0 - saznajte o čemu se radi LG otkrio LG UX 4.0 - saznajte o čemu se radi
Ocijeni novost:

LG otkrio LG UX 4.0 - saznajte o čemu se radi

Autor: | 07.04.2015 u 21:16

LG je najavio najnoviju inačicu svojeg mobilnog korisničkog sučelja – LG UX 4.0. Saznajte koji su novi aspekti ovog poprilično nahvaljenog sučelja.


LG vjerno radi! Dosad su se poboljšanja korisničkog iskustva uglavnom temeljila na pružanju veće praktičnosti svim korisnicima. S novom verzijom LG UX 4.0, fokus se pomiče prema optimiziranijima i intuitivnijim pogodnostima za svakog pojedinca na svim korisničkim razinama sa svrhom optimalnog uživanja u vlastitom LG-evom uređaju.


Prije svega, LG je stvorio fluidno korisničko iskustvo pojednostavljenjem dizajna sučelja te samih značajki, eliminirajući mnoge suvišne konfiguracijske korake.

Primjerice, Quick Shot je nova značajka koja omogućava fotografiranje pomoću brzog, dvostrukog dodira stražnje tipke, čak i kad je zaslon isključen. Unaprijeđeni Smart Bulletin automatski prikuplja vitalne informacije iz više aplikacija te ih za maksimalnu praktičnost prikazuje na jednoj stranici.


Poboljšana značajka Smart Notice unutar LG UX 4.0 pruža još personaliziranije obavijesti o vremenu, putovanjima i još mnogo toga analizirajući dnevnu rutinu i raspored putovanja korisnika te kombinirajući ove informacije s korisnikovim životnim navikama. Korisnik koji voli košarku primit će obavijest koja kaže: „Vrijeme će danas biti pretežno sunčano. Savršeno za izaći i zaigrati.Drugi primjer veće prilagodbe u LG UX 4.0 može se vidjeti na primjeru Galerije unutar koje se sad mogu kreirati albumi s događaja prema mjestu i vremenu snimljene fotografije. Inteligentna prilagodba ide i dalje, pa tako Ringtone ID automatski sastavlja jedinstvenu melodiju za svakog pozivatelja s korisnikovog popisa omiljenih kontakata.


Jako dobri pomaci, bravo LG. Sigurni smo da korisnici nestrpljivo čekaj.


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj