Novosti
LG proizvodi sljedeći Nexus LG proizvodi sljedeći Nexus
Ocijeni novost:

LG proizvodi sljedeći Nexus

Autor: | 09.10.2012 u 11:55

Googleova Galaxy linija će biti proizvedena unutar pogona tvrtke LG. Na čemu će biti zasnovan? Kako će izgledati? Otkrijte sve.


Naime, izgleda da će ovaj budući uređaj biti zasnovan na Optimus G uređaju, a unutar njega ćemo naići na zgodne hardverske specifikacije. Raditi će se o veoma naprednom smartphone uređaju u režiji tvrtke Google.


Sljedeći Nexus će tako imati mogućnost bežičnog punjenja baterije (neće biti izmjenjiva, biti će zatvorena unutar kućišta uređaja), a izgledom bi trebao nalikovati na ostale Nexus modele samo naravno – u većim gabaritima.


Zaslon će biti IPS tehnologije (rezolucija 1,280 x 768 točaka), a ne zaboravimo i Snapdragon S4 procesor (Qualcomm). Na žalost – još uvijek se ne zna koja će biti dijagonala ekrana.


Jedna od nedoumica je i broj jezgri koje dolaze s procesorom. Prema zadnjim informacijjama ipak će se raditi o četverojezgrenim procesoru, a ne onom s dvije jezgre.


Memorijski gledano ovaj smartphone će biti opremljen s 8 ili 16 GB flash memorije (neće biti proširiva putem microSD kartice) te dolazi s 2 GB RAM memorije. Zvuči dobro.


Kada pričamo o predstavljanju onda samo jedan mjesec dolazi u pitanje – očekuje se kako će novi Nexus iz LG-a biti predstavljen tijekom sredine mjeseca studenoga 2012. godine.


U svakom slučaju unutar Mobil.hr galerije postoji određena slika koja bi trebala biti prikaz prototipa ovog uređaja pa eto – ovaj Android mobitel bi stvarno trebao biti dobra stvar.


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj