Novosti
LG projektor Bluetooth MiniBeam - prenosivo multimedijsko iskustvo LG projektor Bluetooth MiniBeam - prenosivo multimedijsko iskustvo LG projektor Bluetooth MiniBeam - prenosivo multimedijsko iskustvo
Ocijeni novost:

LG projektor Bluetooth MiniBeam - prenosivo multimedijsko iskustvo

Autor: | 26.08.2014 u 21:12

LG je najavio da na europsko tržište sljedeći mjesec dolazi svestrani projektor Bluetooth MiniBeam (model PW700). Pogledajte o čemu se radi.


LG Bluetooth MiniBeam je novitet iz južnokorejske tvrtke! Ovo iznimno prenosivo rješenje može projicirati jasne, živopisne slike na bilo koju ravnu površinu, a odsad uz Bluetooth povezivost PW700 može bežično streamati visokokvalitetan zvuk na bilo koji kompatibilan audio sustav, uključujući  slušalice i sustave kućnoga kina.


Težak je 580 grama i ima dimenzije: 172 x 117 x 40 mm – razlučivost ekrana je 1280 x 800 točka, ima jedan USB utor, HDMI (MHL), 1 RGB te utore za slušalice te jedan komponentni ulaz.


LG PW700 bit će dostupan na ključnim europskim tržištima od rujna, dok se od listopada očekuje u Aziji i na Bliskom istoku. Posjetitelji sajma IFA mogu ga vidjeti u dvorani 11.2 u Messe Berlin od 5. do 10. rujna. Slike su u galeriji.


Lg

Komentari

Media-Selekt

01. listopada 2014 - 08:38 Prijavi neprimjeren komentar

Sve je to super,a gdje su podaci o kontrastu,svjetlini i svim drugim potrebnim podacima? Kolika je autonomija baterije? Koliko uređaj košta? Da li postoji verzija sa Full HD rezolucijom ili višom? Nigdje nema tih najvažnijih podataka!

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj