Novosti
LG razvio G2 Emulator
Ocijeni novost:

LG razvio G2 Emulator

Autor: | 13.09.2013 u 17:51

Novi LG G2 može biti dio vašeg Android uređaja. Naime, prenijeti sučelje ovog supertelefona na vaš Android uređaj nije uopće teško. Jedino što vam treba je emulator.


LG G2 je novi flagship tvrtke iz Južne Koreje. O čemu se zapravo radi kada spomenemo „G2 Emulator“? Pa, njegovim preuzimanjem i instaliranjem G2 Emulatora na bilo koji uređaj s operacijskim sustavom Android korisnici tako mogu isprobati šest najboljih značajki korisničkog iskustva (UX) karakterističnih za LG G2.


G2 Emulator pomoću simulacija pokazuje kako upravljati glavnim značajkama korisničkog iskustva. Iz jednostavnog vodiča korisnici mogu saznati praktične prednosti koje pruža LG G2. Sve izgleda jako lijepo i zvuči još bolje.
Moćan model ...


No koje su to značajke? Redom: Guest Mode (štiti privatnost vlasnika prikazivanjem samo unaprijed odabranih aplikacija u slučaju da netko pristupi uređaju pomoću sekundarnog uzorka za otključavanje), KnockON (uključuje i uključuje zaslon uslijed dvostrukog tapkanja), Capture Plus (omogućava pohranjivanje cijele stranice u jednoj slici, čak i kad se stranica proteže izvan dijela koji je vidljiv na zaslonu) te Slide Aside (jednostavniji mutlitasking povlačenjem aktivnih aplikacija na stranu zaslona trima prstima).


Ipak tu je i QuickMemo koji u trenu omogućuje snimanje prikaza na zaslonu kako bi korisnici mogli dodati komentare i napomene te dijeliti personalizirane poruke. Cliip Tray će se svidjeti onima koji vole više fleksibilnost iznad svega.  Kopirati, pohraniti i zalijepiti do 20 stavki kao što su internetske stranice u međuspremnik poput onog na osobnom računalu – jako lijepi dodatak.


Ovaj Emulator je dostupan za sve pametne telefone s operativnim sustavom Android. Ovaj softver možete preuzeti sa službene stranice LG Mobile ili na Google Play servisu.


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj