Novosti
LG V10 dolazi u Hrvatsku LG V10 dolazi u Hrvatsku LG V10 dolazi u Hrvatsku LG V10 dolazi u Hrvatsku LG V10 dolazi u Hrvatsku LG V10 dolazi u Hrvatsku LG V10 dolazi u Hrvatsku
Ocijeni novost:

LG V10 dolazi u Hrvatsku

Autor: | 15.01.2016 u 2:17

Novi pametni telefon iz LG-a dolazi u Hrvatsku, samo je pitanje kada i gdje ga možemo nabaviti. Evo, pročitajte u ovim vijestima.


LG dolazi s novom mašinom u igru. Naime, novi LG V10 dolazi u Hrvatsku. Radi se o uređaju koji ima 5,7-inčni zaslon QHD IPS te kameru od 16 megapiksela.


No to nije toliko bitno koliko je sam model po izgledu i mogućnostima nekako drugačiji od ostatak LG ekipe. Npr. videozapisi se mogu snimati u tri razlučivosti – HD, FHD i UHD – u dva omjera prikaza – standardnom 16:9 ili 21:9 za prikaz poput onog u kinu.


Dura Skin koji je otporan na zarezivanje i ogrebotine. Ovo V10 čini jednim od rijetkih pametnih telefona koji je prošao drop testove neovisne treće strane.


Kamera koja je na prednjoj strani, odnosno sekundarna iznosi 5 megapiksela dok druga iznosi 16 megapiksela. Instaliran je Android 5.1.1, a uređaj ima i 4 GB RAM memorije.


U svakom slučaju LG V10 dolazi početkom veljače u Hrvatsku te će se moći nabaviti kod domaćih operatera te u slobodnoj prodaji.


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj