Novosti
MWC 2103 - LG jača svoj repozitorij 4G uređaja sa F serijom MWC 2103 - LG jača svoj repozitorij 4G uređaja sa F serijom MWC 2103 - LG jača svoj repozitorij 4G uređaja sa F serijom MWC 2103 - LG jača svoj repozitorij 4G uređaja sa F serijom
Ocijeni novost:

MWC 2103 - LG jača svoj repozitorij 4G uređaja sa F serijom

Autor: | 21.02.2013 u 14:31

Tvrtka LG širi svoju prisutnost u 4G LTE segmentu predstavljanjem svoje nove serije Optimus F na Mobile World Congressu 2013.


Kada je u pitanju LG gotovo da nema sumnje kako nešto spremaju za Mobile World Congress 2013. Tako su ovaj puta najavili svoju Optimu F seriju koju čine uređaji Optimus F5 i Optimus F7 dizajnirana je kako bi pružila premium korisničko iskustvo i brzinu 4G LTE-a širokoj publici.


LG Optimus F5 tako predstavlja smartphone koji ima procesor takta 1,2 GHz te zaslonom od 4,3 inča (IPS (256 ppi)) Tu je i baterija od 2,150 mAh koja bi trebala osigurati normalno funkcioniranje mobitela.
Nova F serija ...


Tu je i 8 GB interne memorije, 1 GB RAM memorije te microSD utor do 32 GB. Glavna kamera je sazdana od pet megapiksela (sa autofokusom) dok je prednja sazdana od 1,3 megapiksela.


Optimus F7 dolazi s 4,7-inčnim True HD IPS zaslonom i dvojezgrenim procesorom takta 1,5 GHz uz bateriju kapaciteta čak 2.540 mAh. Naglašavamo da će oba uređaja imati najnoviju verziju operacijskog sustava Android - Jelly Bean 4.1.2 te uključivati napredne značajke korisničkog sučelja kao što su QSlide i Live Zooming, dosad dostupne samo na LG-evim premium uređajima.


Ne zaboravimo kameru od osam megapiksela te 2 GB RAM memorije (8 GB interno, microSD do 32 GB).  Zvuči dobro, zar ne?


Tako npr. QSlide mogućnost omogućava pokretanje dviju aplikacija istovremeno preko cijelog zaslona, a korisnici mogu mijenjati veličinu, položaj i transparentnost QSlide aplikacija. Funkcije trenutno kompatibilne s QSlideom su video player, preglednik, memo, kalendar i kalkulator.


Live Zooming funkcija je za sada dostupna samo na  LG Optimus G uređaju - omogućava zumiranje određenog područja tijekom gledanja videa. Uređaji serije Optimus F dolaze i sa značajkama kao što su QuickMemo, QTranslator, Video Wiz, Safety Care i mnoge druge.


Na europskim tržištima LG Optimus F5 će biti dostupan u drugom kvartalu, a na odabranim tržištima će ga slijediti i LG Optimus F7. Informacije o točnom datumu i cijenama bit će dostupne naknadno.  Slike su u Mobil.hr galeriji.


Mobile World Congress 2013 – tema na Mobil.hr forumu


Lg

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Lg

10 godina LG-ja u Hrvatskoj