Novosti
Lumia 530 -  s ovim modelom nema kompromisa kada je vrijednost u pitanju! Lumia 530 -  s ovim modelom nema kompromisa kada je vrijednost u pitanju! Lumia 530 -  s ovim modelom nema kompromisa kada je vrijednost u pitanju! Lumia 530 -  s ovim modelom nema kompromisa kada je vrijednost u pitanju!
Ocijeni novost:

Lumia 530 - s ovim modelom nema kompromisa kada je vrijednost u pitanju!

Autor: | 23.07.2014 u 14:56

Lumia 530 je izuzetan model koji ima instaliran Windows Phone 8.1. operativni sustav te četverojezgreni Qualcomm Snapdragon procesor!


Lumia 530 dolazi u Single SIM 3G i Dual SIM 3G varijanti te širi portfolio uređaja u tom cjenovnom rangu (niža od 1000 kn).


Tu je posljednja inačica operativnog sustava Windows Phone 8.1 koja donosi Action Center gdje jednim potezom možete saznati sve informacije i obavijesti s telefona.


Potpuna integracija s Microsoftovim uslugama, kao što su Skype i Microsoft Office, na raspolaganju su odmah nakon vađenja telefona iz kutije. Tu su i sjajne Cloud usluge, a Karte s s dostupnim sadržajem za potpuno besplatnu offline navigaciju i kući i u inozemstvu


Qualcomm Snapdragon smo već spomenuli, ima četiri jezgre te radi odlično kada su u pitanju prikazi grafičkih elemenata na 4-inčnom zaslonu (LED).

Korisnici mogu uživati u još više sadržaja i aplikacija koje vole s 4 GB ugrađene memorije, što je proširivo SD karticom do 128 GB, uz dodatnih 15 GB besplatnog cloud prostora na Microsoft OneDriveu, što omogućuje sinkroniziranje, spremanje, pristup i dijeljenje datoteka između Lumije 530, računala, laptopa i tableta.

Lumia 530 Nudi glatko iskustvo vlastitih aplikacija kao što su Creative Studio i Glam Me, koje vam glasovnim uputama pomažu da selfie snimite sa stražnjom 5 MP kamerom. Lijepo.


Dual SIM 3G varijanta donosi lako prebacivanje između 2 SIM kartice, kako bi korisnici lakše pratili i minimizirali svoje troškove jasno odvajajući pozive i poruke s dva broja.


U svakom slučaju dobar deal - očekuje se da će Lumia 530 u Hrvatskoj biti dostupna krajem kolovoza, po maloprodajnoj cijeni nižoj od 1.000 kuna.


Microsoft

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Microsoft

Misterij iz Redmonda - zašto Microsoft kupuje LinkedIn?