Novosti
Motorola objavila JCB inačicu Defy+ uređaja
Ocijeni novost:

Motorola objavila JCB inačicu Defy+ uređaja

Autor: | 19.11.2011 u 15:38

Motorola Defy+ je jedan od najizdržljivijih mobitela koje trenutno možete naći na tržištu, a IP67 certificirani uređaj dolazi i u JCB varijanti.


Sjećate li se ovog uređaja – Motorola Defy? Ako da – odlično, ako ne – upoznajte se jer se u JCB inačici nije ništa promjenio „ispod haube“.

Najveća promjena je u samom dizajnu uređaja koji je sada obložen dodatnim zaštitnim materijalima što će uvelike poboljšati šanse za preživljavanje ovog mobitela kada padne na pod ili ga netko zaljepi u zid.

Ova limitirana inačica Motorola Defy+ JCB uređaja dolazi i sa produženom dvogodišnjom garancijom te novim ekskluzivnim pakiranjem. Osim toga tu je i nova posebna JCB aplikacija.

Što se te aplikacije tiče ona u sebi donosi šest alata – Therodolite, Spirit Level, Torch, Decibel Reader i B&Q store locator. Pitate se čemu služe?Motorola Defy u svojem standardnom izdanju

Therodolite je precizan alat za izračunavanje kutova horizontalnih i vertikalnih pravaca (topografija), a Spirit Level izračunava da li je površina horizontalna ili vertikalna.

Nadalje, Torch je jednostavno LED osvjetljenje (u stilu omanje lampe), a Decibel Reader je imenom objasnio samog sebe – mjeri decibele. B&Q je aplikacija koja u stilu malog priručnika za izradu raznih građevinskih projekata i pronalazak najbliže „B&Q“ trgovine.

Cijena je određena – bez SIM kartice će koštati 268.80 funti, a u hrvatskim kunama je to trenutno 2.409 tisuća. Ovaj „ne možeš me slomiti“ uređaj u JCB inačici izlazi šestog prosinca kada se očekuje već u svijetu prepoznatljivo „blagdansko ludilo"


Motorola

Komentari

nino

08. prosinca 2011 - 21:16 Prijavi neprimjeren komentar

imam motorolu defy i odlicna je,ako je moguce u hrvatskoj kupit ovu defy + jcb uzimam je odmah!?!

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Motorola

Stigli su Moto mobiteli i Moto Mods dodaci