Novosti
Motorola RAZR DROID MAX dolazi s većom baterijom ?
Ocijeni novost:

Motorola RAZR DROID MAX dolazi s većom baterijom ?

Autor: | 02.12.2011 u 16:37

Veliki brat Motorola DROID RAZR modela je u pripremi. Špekulacije su već otvorene, a do saznanja se došlo uz pomoć zaposlenika jedne trgovine.


Dakle, što je Motorola DROID RAZR MAX? Prva potvrda o ovom tajanstvenom uređaju dolazi od korisnika kojem je zaposlenik Verzion Store-a rekao da Motorola DROID RAZR MAX dolazi uskoro. Drugim riječima - veoma brzo.


Motorola DROID RAZR modeli su inače jako tanki tj. jedni od najtanjih mobitela na tržištu međutim ova inačica DROID RAZR MAX će biti deblja, s baterijom većeg kapaciteta koja će pogoniti mobitel duže nego ostale baterije.
Motorola DROID RAZR uređaj je sada dobio i velikoga brata


Motorola DROID RAZER MAX bi mogla ispasti pravi pravcat uređaj, a može biti kodno ime za neku od „procurenih“ Motorola (XT928 uređaj je već postao dio službenog izvještaja Motorole). Zanimljivo je čuti prvi glas o ovom uređaju nakon „kineskihMotorola MT917 i „Motorola Dinara“ modela.


Nadamo se da je ovo ipak „Big Brother“ Motorola DROID RAZR modela, a vjerojatno će sve na vidjelo izaći kroz nekoliko tjedana. Do tada idemo na Mobilov forum malo špekulirati o novim RAZR Motorola uređajima.


Motorola

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Motorola

Stigli su Moto mobiteli i Moto Mods dodaci