Novosti
Motorola RAZR Ice Cream Sandwich – procurio Motorola RAZR Ice Cream Sandwich – procurio Motorola RAZR Ice Cream Sandwich – procurio Motorola RAZR Ice Cream Sandwich – procurio Motorola RAZR Ice Cream Sandwich – procurio
Ocijeni novost:

Motorola RAZR Ice Cream Sandwich – procurio

Autor: | 26.01.2012 u 12:54

Android 4.0 Ice Cream Sandwich ROM za Motorola RAZR je napokon procurio. Bilo je samo pitanje vremena, a tu su i prve slike.


Motorola RAZR – uređaj koji je neko vrijeme čuvao poziciju najtanjeg smartphone uređaja je napokon doživio Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Naravno u Mobilovoj galeriji možete vidjeti slike koje smo spremili za vas. U vrijeme kad se pričalo o jednom  - pričalo se i o drugom


Na prvi pogled izgleda kao stock ROM, ali se vidi da je ROM u fazi testiranja. Jedino popularni lockscreen i nekoliko dodatnih funkcija na zaslonu trenutno radi ispravno, a  kamera je neki „križanac“ između ICS-a i Gingerbread ROM-a.


Osim ovog izgleda da Motorola forsira minimalizam i stabilnost, a osim toga za sve drugo moramo pričekati. Verizon DROID RAZR korisnici ipak neće moći flashati ovaj ROM. Možda čak čekamo i WMC? Sve će nam biti otkriveno u samo nekoliko mjeseci.


Motorola

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Motorola

Stigli su Moto mobiteli i Moto Mods dodaci