Novosti
Lumia 630 - prvi Nokia dual-SIM model stigao u Hrvatsku Lumia 630 - prvi Nokia dual-SIM model stigao u Hrvatsku Lumia 630 - prvi Nokia dual-SIM model stigao u Hrvatsku Lumia 630 - prvi Nokia dual-SIM model stigao u Hrvatsku
Ocijeni novost:

Lumia 630 - prvi Nokia dual-SIM model stigao u Hrvatsku

Autor: | 16.05.2014 u 13:07

Model koji ima Windows Phone 8.1 operativni sustav te je ujedno i prva dual-SIM Lumia. Pogledajmo o čemu se radi i za koje novce!


Nokia Lumia 630 dolazi u u dvije varijante i donosi još više izbora. Pored standardne izvedbe s jednom 3G SIM karticom sada je dostupna i kao prva Lumia s dva 3G SIM utora, kreirana posebno za tržišta u razvoju.


Radi se o mobitelu koji ima Windows Phone 8.1 operativni sustav te donosi zanimljive nove značajke poput personalizirane pozadine aktivnih pločica na početnom zaslonu, Action Center sa svim notifikacijama na jednom mjestu i aplikacijama koje olakšavaju rad kao što su Data Sense, WiFi Sense i Storage Sense.

Lumia 630 je opremljena i zaslonom od 4,5 inča te kamerom od pet megapiksela. Qualcomm Snapdragon 400 je isto dio cijele priče kao i četverojezgreni 1,2 GHz Cortex A-7 procesor te Adreno 305 GPU.


Ima tu i dosta predinstaliranih aplikacija. Uz odličnu aplikaciju kao što je Bing Health and Fitness, moći ćete pratiti sve svoje tjelesne aktivnosti i potrošnju kalorija, što će vam uz besplatne aplikacije HERE Karte i HERE Vožnja+ omogućiti lakše planiranje fitness rute.

Cijena za Nokia Lumia 630 je 1.449 kuna, a diljem Hrvatske bit će dostupna u crnoj, bijeloj i žutoj boji. Nokia Lumia 630 uskoro će biti dostupna u prepaid i postpaid ponudama kod svih operatera. Nokia Lumia 630 slike su u galeriji.


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?