Novosti
MWC 2013 - novi jeftini Nokia Lumia uređaji spremni za predstavljanje
Ocijeni novost:

MWC 2013 - novi jeftini Nokia Lumia uređaji spremni za predstavljanje

Autor: | 23.02.2013 u 14:58

Da li će Mobile World Congress 2013 upoznati korisnike sa novim Nokia modelima koji će biti pristupačni za svaki džep? I to Lumia modeli?


Mobile World Congress 2013 je veoma blizu, a uz dodatnu dozu špekulacija,  nagađanja i inih stvari moramo napomenuti kako bi Nokia mogla pružiti novo iznenađenje.


Naime, kako je Lumia 620 još uvijek cjenovno najpristupačniji Windows Phone 8 mobitel, moglo bi se dogoditi da vidimo novu jeftinu Nokia Lumia inačicu čija će cijena zainteresirati mnoge, a ne samo one koji žele proći jeftino.
Još uvijek najjeftiniji Mobile Phone 8 uređaj iz tvrtke Nokia ...


Ne samo da je ovo nagađanje već tvrtka iz Finske neko vrijeme suptilnim informacijama želi naglasiti kako će pozornost posvetiti onima koji volje jeftinije pametne telefone sa dobrim omjerom uloženo-dobiveno.


Isto tako bi moglo biti iznenađenja iz Asha obitelji, ali to je manje sigurno budući da je tvrtka Nokia već tu dosta rekla i pokazala. Naravno, sve ćemo još morati vidjeti kako bi bili sigurni.


Mobil.hr ekipa novinara će i ove godine biti u Barceloni na Mobile World Congressu 2013 pa stoga možete očekivati svježe novosti sa lica mjesta vezane uz ovo događanje.


Mobile World Congress 2013 – tema na Mobil.hr forumu


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?