Novosti
Nokia Asha 210 - novi QWERTY primjerak
Ocijeni novost:

Nokia Asha 210 - novi QWERTY primjerak

Autor: | 24.04.2013 u 12:50

Novi Asha model je uistinu zanimljiv. Naime, radi se o QWERTY uređaju koji dolazi u dvije inačice – Single-SIM i Dual-SIM. Provjerite o čemu se radi.


Nokia Asha 210 je featurephone koji predstavlja novu kariku u lancu Asha obitelji uređaja. Ovaj model dolazi s 2,4-inčnim LCD QVGA zaslonom (320 x 240 točaka) te je prema modernom izgledu namijenjen za mlađe generacije.


Kamera sadrži dva megapiksela (glavna), a sekundarna ne postoji. Interna memorija? 64 MB, ali možete proširiti memoriju uređaja do 32 GB koristeći microSD standard. Zaboravili smo napomenuti da je ovo „EasySwap“ mobitel dakle možete mijenjati SIM kartice bez da prethodno ugasite uređaj.
QWERTY iz Finske ...


Tu je i dedicirani WhatsApp gumb za instang message aplikaciju koja dolazi predinstalirana. Naravno, ne zaboravimo da uređaj podržava Wi-Fi, ali zato ništa od 3G/LTE mreža. Naravno, uređaj možete koristiti skupa sa microUSB i Bluetooth tehnologijama.


Nokia Asha 210 će doći u sljedećim bojama: crna, cyan, žuta, bijela i magenta. Cijena se još uvijek ne zna no mnogi predviđaju da će ona biti oko 500 hrvatskih kuna. Dolazi uskoro, gotovo sigurno u ovom tromjesečju 2013. godine.


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?