Novosti
Nokia Lumia 925 i Windows Phone Store kod Vipneta Nokia Lumia 925 i Windows Phone Store kod Vipneta Nokia Lumia 925 i Windows Phone Store kod Vipneta Nokia Lumia 925 i Windows Phone Store kod Vipneta
Ocijeni novost:

Nokia Lumia 925 i Windows Phone Store kod Vipneta

Autor: | 20.08.2013 u 19:20

Ukoliko ste ljubitelj Nokia mobitela onda će vas ova vijest razveseliti. Pogledajmo što se zapravo nudi. Nokia rijetko razočara.


Lumia 925 koristi operativni sustav Windows Phone 8, a korisnicima trgovine aplikacija Windows Phone Store osnovno je sredstvo plaćanja telefonski račun te na taj način nema potrebe za registracijom kreditne kartice.


Sukladno tome, svim korisnicima Windows Phone uređaja s operativnim sustavom verzije 7.5 i više, automatski će biti omogućen Vip račun, koji predstavlja osnovno sredstvo plaćanja. Preko pretplatničkog ili prepaid računa moguće je kupiti aplikacije u vrijednosti do najviše 80 kuna.
Model 925 ...


Sam uređaj u sebi ima procesor s dvije jezgre radnog takta 1,5 GHz  (Snapdragon), a tu je i 16 GB interne memorije. 4,5-inčni zaslon je stvarno lijep i predstavlja dosta veliki prostor za korisnike, a PureView kamera od 8,7 megapiksela je također jaki arsenal.


Dodatna značajka koja se u liniji Lumia prvi put pojavljuje s ovim uređajem je beta verzija Nokia Glance Screen koja uvodi sat na zaslon u stanju čekanja.  Sada korisnici mogu na brzinu i bez dodirivanja tipki vidjeti vrijeme i stanja baterije na zaslonu čak i kada se telefon ne koristi. Uređaj se budi dvostrukim pritiskom na ekran u stanju čekanja što dodatno olakšava otključavanje uređaja.


Ova Lumia zaista izgleda moderno i profinjeno, odgovara mlađim, ali i starijim generacijama. Jedan je od najboljih predstavnika cijele „Lumia“ serije.


Uređaj je u Vipnetovoj ponudi dostupan već od 1.099 kuna u tarifi Tango 5,  a maloprodajna cijena uređaja je 5.799 kuna. Slike su u galeriji.


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?